اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
مهمانسرا::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های غیردولتی(خودگردان)::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

منشور بهداشتی خوابگاه ها

خوابگاه های سایر دانشگاهها
:: اطلاعیه شماره ۱ اسکان نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/25 |
به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی خوابگاه در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می رساند که مطابق مصوبات هیأت رئیسه دانشگاه در خصوص اسکان ترم جاری با عنایت به برگزاری غیرحضوری کلاس ها و به جهت حفظ سلامت دانشجویان عزیز و لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، اسکان در خوابگاه های دانشجویی مطابق جدول زیر صورت می پذیرد:

مقطع ورودی نحوه اختصاص خوابگاه
کارشناسی تمامی ورودی­ ها تعلق نمی­گیرد
کارشناسی ارشد ورودی ۹۶ و ماقبل تعلق نمی­گیرد
ورودی ۹۷ (در صورت داشتن پروپوزال مصوب ثبت شده در سامانه گلستان)+ نیاز به حضور حداکثر ۵۰ روز
ورودی ۹۷ (در صورت عدم داشتن پروپوزال مصوب ثبت شده در سامانه گلستان) تعلق نمی­گیرد
ورودی ۹۸ (در صورت داشتن پروپوزال مصوب ثبت شده در سامانه گلستان) + نیاز به حضور حداکثر ۵۰ روز
ورودی ۹۸ (در صورت عدم داشتن پروپوزال مصوب ثبت شده در سامانه گلستان) + نیاز به حضور حداکثر ۱ ماه (برای تصویب پروپوزال)
دکتری

ورودی ۹۴ و ماقبل تعلق نمی­گیرد
ورودی ۹۵، ۹۶، ۹۷ و ۹۸ (در صورت داشتن پروپوزال مصوب ثبت شده در سامانه گلستان) + نیاز به حضور ۲۹/۰۶/۹۹ لغایت ۰۴/۰۱۱/۹۹
ورودی ۹۵، ۹۶، ۹۷ و ۹۸ (در صورت عدم داشتن پروپوزال مصوب ثبت شده در سامانه گلستان) +­ نیاز به حضور حداکثر ۱ ماه (برای آزمون جامع و یا تصویب پروپوزال)

لازم به ذکر است زمان بازگشایی خوابگاه ها، نحوه ثبت نام و جانمایی اسکان طی اطلاعیه های آتی به زودی منتشر و اطلاع رسانی خواهد شد.
*توجه: به دانشجویان شبانه و دانشجویان ساکن استان های تهران و البرز خوابگاه تعلق نمی گیرد.

دفعات مشاهده: 1332 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4275