در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال اول 1400- 1399
اصلاحیه

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

اول 1400-1399
نسخه جدید

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ::

دانشجویان محترم در موارد ذیل می توانند درخواست خود را جهت طرح در کمیته منتخب آموزشی دانشکده در صورت داشتن ضوابط آموزشی حداکثر تا تاریخ ۹۹/۶/۲۶ از طریق پیشخوان خدمت در سیستم گلستان ارائه دهند. بدیهی است که بعد از این تاریخ امکان پذیرش درخواست دانشجو وجود ندارد و  ضمنا اعمال درخواست دانشجو در سیستم گلستان در صورت موافقت کمیته منتخب دانشکده و در هنگام حذف و اضافه خواهد بود.
۱- اخذ همزمان دروس پیش نیاز و هم نیاز در ترم اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹(درصورت مردودی درس پیش نیاز با نمره حداقل ۷ و حداکثر تا سه بار در طول تحصیل قابل قبول است)
۲- تمدید پروژه (در صورت عدم دفاع در پایان ترمی که پروژه برای اولین بار اخذ شده نیاز به اخذ مجوز تمدید پروژه می باشد. در صورت عدم انجام این فرایند دانشجو با جریمه صفر در این درس مواجه میشود)
۳- اخذ درس به صورت مشاوره ای در ترم اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ( دانشجو ترم آخر و اخذدرس جهت فارغ التحصیلی لازم و در این ترم ارائه نشده باشد)
۴- معرفی دانشجو جهت امتحان فارغ التحصیلی (مطابق ضوابط مربوطه)