اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
مهمانسرا::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های غیردولتی(خودگردان)::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

منشور بهداشتی خوابگاه ها

خوابگاه های سایر دانشگاهها
:: آخرین مهلت تخلیه خوابگاه ها ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/21 |

به اطلاع می رساند نظر به ضرورت آماده سازی فضای اسکان مورد نیاز دانشجویان برای مهرماه ۹۹ با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، آخرین مهلت تخلیه اتاق و ارائه برگه تسویه حساب ، تا تاریخ ۹۹/۰۵/۲۷ می باشد. لازم به ذکر است بعد از این تاریخ دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال وسائل این گروه از دانشجویان نخواهد داشت.
همکاران این مدیریت از مورخ ۹۹/۰۵/۲۱ (در تمام طول هفته) از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۸:۰۰ در خوابگاه های پسران و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ در خوابگاه دختران حضور خواهند داشت.

دفعات مشاهده: 609 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4275