اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
مهمانسرا::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های غیردولتی(خودگردان)::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

منشور بهداشتی خوابگاه ها

خوابگاه های سایر دانشگاهها
:: قابل توجه دانشجویان محترم دکتری ورودی ۹۴ تا ۹۶ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/29 |
پیرو مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه، مدیریت امور خوابگاه ها در حال برنامه ریزی برای اسکان دانشجویان دکتری ورودی های ۹۴ تا ۹۶ در خوابگاه ها جهت انجام پروژه خود از تاریخ ۹۹/۰۵/۰۲ لغایت۹۹/۰۶/۱۰ می باشد. لذا از دانشجویانی که تمایل دارند از این فرصت بهره مند شوند دعوت می گردد از روز یک شنبه ۹۹/۰۴/۲۹ الی۹۹/۰۴/۳۱ در خواست خود را همراه با نامه تأییدیه استاد راهنما به آدرس ایمیل khabgahiust.ac.ir ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی درخواست ها و دارا بودن شرایط حضور و تأمین امکانات به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است با توجه به شرایط خاص موجود، اسکان با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی می باشد.

دفعات مشاهده: 454 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4275