دانشکده::

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

آزمایشگاه مهندسی و فیزیک

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: دومین فستیوال ملی معماران و کارفرمایان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۱ |
دومین فستیوال ملی معماران و کارفرمایان
نمایشگاه بین المللی تهران  ۱۹ لغایت ۲۲ مرداد ۱۳۹۹همزمان با بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران

فستیوال ملی معماران و کارفرمایان هر ساله به عنوان یک سازمان مستقل بدون وابستگی به گروه‌ها یا احزاب سیاسی در چهار چوب قوانین جمهوری اسلامی ایران صدای جمعی معماران برای آینده‌ای بهتر درکنار پیشکسوتان، اساتید و فرهیختگان متعهد به حرفه معماری و ارزش های والای آن است.
فستیوال ملی معماران و کارفرمایان در راستای بهبود کیفیت زندگی ایران و حفاظت از سلامت فعالیت می نماید، امروز جامعه طراحی و معماری با چالش‌های بی سابقه‌ای مانند اثرات محیطی، تغییر در جوامع و زیر ساخت‌های حیاتی روبه‌ر‌و است ما به تفکر جمعی و تصمیم‌گیری در کنار سیاست گزاران این حوزه نیاز داریم تا برای آینده پایدار به صورت هدفمند تلاش کنیم لذا در طول تاریخ  طراحان و معماران عامل تغییر در جوامع بودند تا این حق را به واقعیت تبدیل کنند فستیوال ملی معماران و کارفرمایان برای تحقق حقوق بشر، احترام جهانی، کرامت انسانی و رفتار بی‌طرافانه همه اشخاص در زمینه اشتغال و حقوق مدنی و تجاری بدون در نظر گرفتن نژاد جنسیت و توانایی فیزیکی ایستاده‌ است، تعهد ما سیاست‌هایی است که اتخاذ می‌کنیم و ثابت کردیم با توان جمعی یکدیگر می توانیم در راستای حفظ حقوق مشروع و قانونی خود گام برداریم .
اهداف فستیوال ملی معماران و کارفرمایان
  1. ثبت و صیانت از حقوق و آثار معماری
  2. نمایش توانمندی جامعه ایران در اذعان بین المللی
  3. توسعه تعامل و ارتباط تجاری معماران و سـازندگان
  4. حمایت و تقویت بنـگاه‌های تجاری و شرکت‌های تولیدی
  5. ارتقای مهارت کسب و کار در راستای درآمدزایی معماران
  6. حضور انجمن‌ها، پیمانکاران و کارفرمایان حوزه ساختمان کشور
  7. تبیین راه‌های همکاری موسسات و نهادهای دولتـی و خصـوصی

ارتباط با دبیرخانه فستیوال  ۸۸۰۳۰۲۹۱-۸۸۰۳۰۲۸۹
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت رسمی http://archifestival.ir مراجعه فرمایید.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر