درباره دانشکده::

گزارش‌های بازدید دانشکده

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: نشست با برخی از مسئولی مرکز تحقیق و توسعه راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۱۱ |

نشست هیات رئیسه دانشکده مهندسی راه آهن با معاون و برخی از مسئولین مرکز توسعه فناوری راه آهن جمهوری اسلامی ایران

در این نشست که در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۰ در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد آقایان دکتر یقینی رئیس دانشکده ، دکتر رضوانی معاون پژوهشی و (سرپرست قطب فناوری حمل و نقل ریلی) و دکتر احدی معاون آموزشی و آقایان دکتر صدرآبادی معاون مرکز توسعه فناوری راه اهن جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه حضور داشتند.
در طی این نشست موضوعات متعددی مورد بررسی قرار گرفت که برجسته ترین آنها پیگیری ایجاد مرکز ملی تست ریلی و صدور گواهی کیفی و بومی سازی استانداردهای مرتبط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.27 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4122