درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97

همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)

همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: دکتر امیر حسین دوایی مرکزی به سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/26 |
دکتر امیر حسین دوایی مرکزی به سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب شددکتر ذاکری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران، در حکمی دکتر امیر حسین دوایی مرکزی( عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک) را از تاریخ ۲۱ خردادماه ۹۹ برای مدت دو سال به سمت معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه منصوب کرد.
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در بخشی از این حکم ضمن تجلیل از زحمات دکتر تورج محمدی، معاون پیشین پژوهش و فناوری این دانشگاه آورده است:. امید است با استعانت از خداوند و با بهره مندی از خرد جمعی و تجارب ارزشمند سایر همکاران در جهت اعتلای امور علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه مطابق با وظایف مندرج در بند (ه) ماده ۵ آیین نامه فوق الذکر و بر اساس سیاست ها، استراتژی ها و اهداف کمی و کیفی دانشگاه در حوزه پژوهش های بنیادی و توسعه ای برنامه چهارم توسعه راهبردی، گام های موثر برداشته و کارنامه ای درخشان ارایه نمایید.
گفتنی است، دکتر امیر حسین دوایی مرکزی، استاد پایه ۲۸ دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران  و دارای دکتری مهندسی مکانیک از دانشگاه مک گیل کانادا است و مواردی همچون: مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه فناوری های نوین، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو کمیسیون پژوهش و فناوری شورای گسترش آموزش عالی و عضویت در هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مناطق ۱ و ۲ فناوری کشور  از جمله سوابق اجرایی ایشان می باشد.
کارکنان مجموعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران  علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر دوایی مرکزی، برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 1793 بار   |   دفعات چاپ: 317 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه