اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
تازه های خوابگاهی::
مهمانسرا::
آلبوم تصاویر::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های خودگردان ::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

اخبار دیگر پایگاه
جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

خوابگاه های سایر دانشگاهها

منشور بهداشتی خوابگاه ها

:: قابل توجه دانشجویان محترم دکتری ورودی های ۹۴، ۹۵، ۹۶ که موضوع رساله شان به تصویب رسیده است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/21 |
پیرو مصوبه هیات رئیسه دانشگاه، معاونت دانشجوئی در حال برنامه ریزی برای اسکان دانشجویان دکترای ورودی های ۹۴ تا ۹۶ در خوابگاه جهت انجام پروژه خود از تاریخ  ۲۵/۳/۹۹ لغایت ۱۵/۴/۹۹ می باشد. لذا ازدانشجویانی که تمایل دارند از این فرصت بهره مند شوند دعوت می گردد از روز چهارشنبه ۲۱/۳/۹۹ تا ۲۴/۳/۹۹ با مراجعه به پیشخوان سایت گلستان در بخش درخواست حضور در دانشگاه فرم مربوطه را تکمیل نمایند ، بدیهی است پس از بررسی درخواستها و دارا بودن شرایط حضور و تامین امکانات به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است با توجه به شرایط خاص موجود، تکمیل کلیه بخشهای فرم الزامیست و به فرمهای ناقص رسیدگی نخواهد شد .
سوالات دانشجویان محترم در ساعات اداری از طریق آدرس ذیل پاسخ داده می شود:khabgahiust.ac.ir
شماره تماس:      ۷۷۲۴۰۳۵۲ و     ۷۷۲۴۰۰۵۸
روند تایید اسکان(بر روی پاکت نامه کلیک نمایید)

دفعات مشاهده: 253 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر