معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه های تهران به مناسبت روز جهانی قدس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳ |
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«همان کسانی که به ناحق از خانه‌هایشان بیرون رانده شدند [آنها گناهی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند پروردگار ما خداست و اگر خدا بعضی از مردم را با بعض دیگر دفع نمی‌کرد صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مساجدی که نام خدا در آنها بسیار برده می‌شود سخت ویران می‌شد و قطعاً خدا به کسی که [دین] او را یاری می‌کند یاری می‌دهد چرا که خدا سخت نیرومند شکست‏ ناپذیر است».

«امروز دفاع از فلسطین، دفاع از حقیقت است، حقیقتی بسیار گسترده تر از مسئله فلسطین؛ امروز مبارزه با رژیم صهیونیستی مبارزه با استکبار است و مبارزه با نظام سلطه است». (مقام معظّم رهبری مدظله العالی).

بیش از هفت دهه از تحمیل اجباری تزریق یک ویروس آدمکش و خانمان سوز از سوی استعمار جهانی بر کالبد وجودی سرزمین قبله اول جهان اسلام می گذرد. رژیم منحوس صهیونیسم با غصب سرزمین آبا و اجدادی مردم فلسطین از هیچ اقدامی جهت ذبح بشریت فروگذاری نکرده است. مدعیان حقوق بشر نه تنها در برابر جنایات های رژیم کودک کش سکوت اختیار کرده اند بلکه خود حامی و محرک این جنایت ها بوده اند. این وقایع گویای آن است که دست چدنی مدافعان حقوق بشر در زیر دستکش های مخملین پنهان شده است. درگیری جهان با بیماری کویید ۱۹ و نوع نگاه شی وارگی و کالایی غرب به انسان بیش از پیش ماهیت دروغین ، ژست دموکراسی و شعار دنیای آزاد دادن آنها را برملا ساخت. حال چگونه می توان از تفکری که تنها در پی سودآوری است انتظار حمایت از انسان هایی را داشت که فقط حق زندگی می خواهند.

جهانی شدن روز قدس مرهون درایت و بصیرت بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی ره ، مجاهدات های مخلصانه و مجدانه رهبرمعظم انقلاب، همراهی و همروی ملت شریف ایران، مسلمانان عدالتخواه و آزادیخواهان جهان بوده و ثمرات این شجره طیبه روز به روز نمایان تر و تلالو آن درخشان‌تر و نوید بخش آسمانی الا انّ نصرالله قریب است.

شهادت سردار بین االمللی مقاومت اسلامی ـ حاج قاسم سلیمانی ـ حقانیتی بر مسیر مبارزه با استکبار جهانی، غده سرطانی و منحوس رژیم صهیونیستی، دولت‌های مرتجع و خائن منطقه است.

استکبار جهانی در پیش گرفتن طرح معامله قرن و تاسیس سفارت آمریکا در قدس شریف، درصدد عادی جلوه دادن این ظلم مسلم بشری و غصب سرزمینی است. حال انکه سند رسوایی مدعیان دروغین حقوق بشر و دموکراسی غربی بیش از این با کشتن غیرنظامیان ، کودکان، زنان و پیران بی دفاع در فلسطین، افغانستان، عراق، سوریه، یمن و لبنان بر حق طلبان روشن و لکه ای ننگین و سیاه بر چهره کریه آنهاست.

اساتید بسیجی دانشگاه های تهران همگام با سایر اقشار جامعه در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس ضمن انزجار از تحریم های صورت گرفته از سوی برخی کشورهای غربی علیه حزب الله لبنان وفشارهای بین المللی بر آن که باهدف تضعیف مقاومت اسلامی صورت می گیرد،بر میثاق دوباره با اندیشه های ناب امام خمینی رحمه الله علیه و خلف صالحش امام خامنه‌ای مدظله العالی در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و وفاداری به آرمان رهایی قدس شریف تاکید نموده و ضرورت حفظ اتحاد راهبردی همه گروه‌های فلسطینی برای مقابله با توطئه های شوم صهیونیستی را یادآور می شود.

یکم خرداد ماه ۱۳۹۹
بسیج اساتید دانشگاه های تهران
دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098