مدیریت امور فرهنگی::
واحدهای مدیریت فوق برنامه::
دبیر خانه و کمیته نظارت::
اخبار و رویدادها::
آلبوم تصاویر::
جشنواره ها،همایش و فراخوان::
انجمن های علمی::
خانه نشریات::
پایگاههای مفید::
تماس با ما::
فرم ها::

بسیار خوب
بسیار ضعیف

کتاب و آموزش
خبر گزاری تخصصی قرآن کریم(ایکنا)
www.iqna.ir
:: بیانیه معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه به مناسبت روز قدس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲ |
روز جهانی قدس، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، ابتکار و یادگار ماندگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) است که به عنوان نماد رویارویی حق در برابر تمامی باطل و مظهر حمایت جهانی از مردم رنج دیده فلسطین شناخته شده است.
بیش از هفتاد سال  است که تجاوز و اشغالگری و  کشتار کودکان و مردان و زنان توسط  رژیم اسرائیل با حمایت امریکای جنایت کار و انگلیس مکار و کشورهای اروپایی و بخشی از دولت های مرتجع منطقه انجام شده است.
  بی تردید پاسداشت موضوع فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام و دفاع از مظلوم، واجب و در هر شرایطی تعطیل ‌ناپذیر است. به هر صورت  امسال به دلیل شرایط خاص شیوع ویروس کرونا امکان حضور در راهپیمایی روز قدس فراهم نشده است، شاهد آن هستیم که مردم و جوانان باز هم با ابتکارات جالب در شبکه مجازی حمایت خود را از آرمان فلسطین و انزجار خود از اشغالگری و ظلم رژیم صهیونیستی و حامیانش ابراز می کنند.
از این رو ما اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در اولین سالی که از حضور حامی صدیق مقاومت، شهید قدس، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بی بهره مانده ایم، با تجدید میثاق با اندیشه های ناب امام راحل در دفاع از حقوق ملت مظلوم فلسطین و وفاداری به آرمان های قدس شریف، دوشادوش ملت ایران و دیگر ملت های مسلمان، به استماع سخنرانی مقتدا و رهبر فرزانه خود، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای می نشینیم تا همگام با رهبری، پیام روز جهانی قدس را با حضور گسترده در شبکه های اجتماعی، باشکوه تر و رساتر از گذشته به گوش جهانیان برسانیم.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم وصنعت ایران
دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4098