معرفی معاونت::
نشریه دانشگاه ما::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

آرشیو مطالب

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: ثبت نام دانشگاهیان علم و صنعت ایران به عنوان جهادگران سلامت تسهیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۱ |
ثبت نام دانشگاهیان علم و صنعت ایران به عنوان جهادگران سلامت تسهیل شد

به استحضار تمام کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران می رساند با هماهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با قرارگاه جهادگران سلامت حضرت نرجس خاتون(س) تهران، زمینه همیاری و کمک رسانی دانشگاهیان علم و صنعت به صورت گروهی برای یاری رساندن به همنوع به عنوان جهادگران سلامت فراهم شده است.
قرارگاه جهادگران سلامت حضرت نرجس خاتون(س) تهران، یکی از قرارگاه های موفق در خدمت رسانی به بیماران کرونایی است. هم اکنون ۴۵۰ نفر از طلاب و نیروهای جهادی مردمی در داخل بیمارستان های تهران در حال ارائه خدمات به بیماران و کادر درمانی هستند.
اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران می توانند با شرکت در دوره های آموزشی این قرارگاه که توسط وزارت بهداشت برگزار می گردد، در زمان نیاز بیمارستان ها به عنوان جهادگر سلامت حضور به هم رسانند. برای ثبت نام در سامانه می توان نسبت به داشتن هر کدام از توانمندی های زیر اعلام آمادگی نمود:
علاقمندان می توانند هنگام ثبت نام، «دفتر نهاد دانشگاه علم و صنعت ایران» را از لیست مجموعه انتخاب نمایند تا به صورت گروهی در کنار سایر دانشگاهیان علم و صنعت در این امر خداپسندانه شرکت فرمایند.
 لینک ثبت نام:
دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد