درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97

همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)

همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: موفقیت تست عملیاتی سایلنسر فشار بالای سایز بزرگ بر روی ونت تخلیه گاز طبیعی ۱۶ اینچ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/31 |
سایلنسر صنعتی فشار بالا، طراحی و ساخت شده به مجری گری دکتر مجید رجبی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک)، تست میدانی خود در شرایط عملیاتی با موفقیت طی نمود.
تست میدانی سایلنسر صنعتی فشار بالا بر روی بلودان ۱۶ اینچ تخلیه گاز خطوط لوله انتقال گاز در شرایط عملیاتی و  بر روی خط ۴ سراسری انتقال گاز کشور، با بازدهی نزدیک به ۴۰ دسی بل کاهش آلودگی صوتی، در حضور ناظرین، کارشناسان، مدیر ایمنی و مدیر بهداشت حرفه ای شرکت انتقال گاز ایران، ریاست یارد و مسئولین ایستگاه، در منطقه ۳ عملیات انتقال گاز - مرکز بهره برداری خطوط لوله گاز ساوه در تاریخ های ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۹، با مدیریت فنی دکتر مجید رجبی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران)، با موفقیت به بهره برداری رسید.
لازم به توضیح است که نمونه پایلوت ۲ اینچ این نوع از سایلنسر فشار بالا، آذرماه ۱۳۹۷ با موفقیت و در شرایط عملیاتی مورد آزمایش واقع شده بود.
این سایلنسر صنعتی فشار بالا در راستای انجام پروژه پژوهشی «استخراج دانش فنی، طراحی پایه، طراحی مفهومی، طراحی کامل و ساخت پایلوت سایلنسرهای ترکیبی بازتابشی- جذبی به منظور مهار نویز آکوستیکی مجاری تخلیه در خطوط لوله مجموعه ی شرکت انتقال گاز» به مجری گری دکتر مجید رجبی و کارفرمایی شرکت انتقال گاز ایران، طراحی و ساخته شده و موفقیت در تست میدانی آن در شرایط عملیاتی، با توجه به مشخصات خاص فناوری محصول و چالش های عملیاتی پیچیده و گرید ریسک آن، حایز اهمیت است.
تجهیز مورد اشاره، به لحاظ ملاحظات عملکردی فراوان در فشار بالای کاری ۹۳ بار و شرایط High-Risk، جزو تجهیزات تحریمی صنعت نفت و گاز کشور بوده و موفقیت تست میدانی در شرایط عملیاتی، عملا کشور و صنعت گاز را در این حوزه به خودکفایی می رساند.
پیش بینی می شود با بکارگیری دانش فنی حاصله و توسعه و بکارگیری محصولات مورد نیاز بر روی بلودان های تخلیه در مجموعه شرکت انتقال گاز ایران، عملا آسیب های شنوایی ناشی از تخلیه های متداول بلودان ها، به عنوان متداول ترین آسیب پرسنلی گزارش شده در مجموعه و شکایت های مردمی ناشی از مجاورت های تخلیه با اماکن مسکونی/ صنعتی، به صورت کامل بر طرف گردد. همچنین، با توجه به استخراج دانش فنی مربوطه، امکان توسعه محصول برای صنایع مختلف دارای چالش آلودگی صوتی ناشی از تخلیه بخار، گاز و سایر آلاینده های تک یا دو فاز سیال، میسر می باشد.
امید است تا با حمایت و باور مدیران و دست اندرکاران عرصه صنعت کشور به توانمندی پژوهشگران و صنعتگران داخلی، گام های بلند و مستمر در راستای خودکفایی ملی، محکم تر از همیشه برداشته شود.
دفعات مشاهده: 1905 بار   |   دفعات چاپ: 336 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه