درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: گرفتن تعهد کتبی در مرحله نخست ثبت نام بدون آزمون ارشد غیر قانونی است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/2 |

گرفتن تعهد کتبی در مرحله نخست ثبت نام بدون آزمون ارشد غیر قانونی است

پیرو تماس های مکرر دانشجویان عزیز در خصوص اعلام سریع تر اسامی تایید شدگان ارشد بدون آزمون به خاطر تعهد گرفتن سایر دانشگاه ها از دانشجویان، به اطلاع می رساند اسامی مابقی متقاضیان در حال بررسی است و در روزهای آتی اطلاع رسانی می شود ضمنا طبق ابلاغیه معاون محترم آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری مورخ 99/1/31 به شماره 2/10021 گرفتن هرگونه تعهد کتبی با هدف ملزم ساختن داوطلبان به ثبت نام نهایی در دانشگاه جداً باید پرهیز شود. لذا به این دلیل عزیزان نگرانی و عجله ای نداشته باشند.

با آرزوی سلامتی و موفقیت
دفتر استعداد درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

دفعات مشاهده: 1381 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4227