درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97

همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)

همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: بیش از 130 هزار شیلد محافظ توسط شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت تولید شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/19 |
شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت ، یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران و رشد یافته در زیست بوم فناوری این دانشگاه شموفق به تولید بیش از 130 هزار عدد شیلد محافظ برای کادر درمانی و مدافعان سلامت کشور در طول یک ماه گذشته شده است.
تولید این محصول با حمایت و سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری دانش بنیان هیرمند و صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر دانشگاه صورت پذیرفته است. این محصول که نمونه داخلی آن برای اولین بار توسط شرکت رایبد علم و صنعت تولید گردیده در اختیار کادر درمانی بیمارستان­های شهر تهران و کلانشهرهای دیگر قرار گرفته است. بر طبق اطلاعات به دست آمده شرکت رایبد برنامه توسعه تولید این محصول به میزان 250 هزار عدد را تا انتهای اردیبهشت سال 99 در دستور کار خود دارد.
لازم به ذکر است که شرکت سرمایه گذاری دانش بنیان هیرمند و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر دانشگاه علم و صنعت ایران در سال جهش تولید آمادگی خود را در حمایت از تمامی دانشگاهیان علم و صنعت ایران که قابلیت تولید محصولات مورد نیاز جامعه را دارند اعلام نموده است.
گفتنی است این شرکت دانش بنیان یکی از شرکت های فعال مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران است که اولین و تنها تولید کننده سرنگ اینفلیتور در کشور نیز می باشد.
دفعات مشاهده: 2278 بار   |   دفعات چاپ: 374 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر