مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: شنبه مورخ 18 مرداد 1399

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اساتید برتر آموزشی
:: اطلاعیه نحوه استفاده از خدمات بیمه تکمیلی در تعطیلات تابستان ۹۹
:: دفتر امور هیأت علمی
:: اعلام مهلت ارسال مدارک پزشکی جهت دریافت خسارت
:: اطلاعیه کلاس های مجازی تابستانی فرزندان کارکنان و اساتید / تابستان ۱۳۹۹
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: توسعه سامانه نرم‌افزاری مدیریت آزمایشگاه‌های تشخیصی ویروس کرونا در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/18 |

یکی از شرکت‌های مستقر در  دانشکده  مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران مؤفق گردید سامانه‌ای جهت مدیریت آزمایشگاه‌های تشخیصی ویروس کرونا توسعه دهد. از اولین روزهای شیوع ویروس جدید کرونا در کشور، مجموعه سینا انفورماتیک سلامت جهت انجام مسئولیت اجتماعی خود اقدام به توسعه سامانه سیما به منظور مدیریت آزمایشگاه‌های پذیرش تست کرونا کرد. همچنین در مکاتبات اولیه ریاست محترم  دانشگاه علم و صنعت ایران با ستاد ملی مبارزه با کرونا و ستاد کرونا ستاد کل نیروهای مسلح آمادگی دانشگاه جهت استقرار این سامانه در آزمایشگاه‌های مربوط اعلام شد. در تاریخ 15 فروردین سامانه سیما کار خود را در دو مرکز پژوهشگاه ابن سینا و مرکز درمانی ابن سینا آغاز کرد که بر این اساس تمام فرآیند پذیرش و جوابدهی بیماران مشکوک به ویروس کرونا از طریق این سامانه انجام می‌پذیرد. بکارگیری این سامانه در آزمایشگاه به پذیرش یکپارچه و سریع بیماران و جوابدهی برخط کمک می‌کند. استفاده گسترده از این سامانه در آزمایشگاه‌های کرونا زمینه مدیریت یکپارچه اطلاعات و تصمیم‌گیری را برای متولیان امر فراهم می‌کند.
مجموعه سینا انفورماتیک سلامت یک شرکت دانش بنیان دانشگاهی مستقر در دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران است که تحت مدیریت جناب آقای دکتر رسولی عضو هیأت علمی این دانشکده  و با همت جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه در حوزه سلامت فعالیت می‌کند.

« به امید ریشه کن شدن این بیماری در ایران و جهان »
دفعات مشاهده: 419 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4165