برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد فجر انقلاب اسلامی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ |

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد فجر انقلاب اسلامی

رییس دانشگاه، با صدور پیامی دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، را تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:

دهه فجر مظهر شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران است.
(مقام معظم رهبری)

پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بدون شک از بزرگترین افتخارات و دستاوردهای ملت مسلمان ایران در طول قرون و اعصار است و دهه مبارک فجر، سالگرد ایام الهی استقرار نظام مقدس اسلامی در سرزمین پرافتخار ایران و یادآور رشادت­ها و ایثارگری ملتی سرفراز و آزاده است در مسیر دستیابی به استقلال، آزادی و برپایی حکومت اسلامی. انقلابی که به کام مستکبران و زورگویان جهان خوش نیامد و از هیچ حربه ­ای برای متوقف کردن روند رو به گسترش آن فروگذار نکردند و البته به بشارت خداوندی، هر آیینه پیروزی از آنِ جبهه حق خواهد بود و باطل، هماره رفتنی است.
اینجانب در چهل و یکمین طلیعه بهار آزادی، با تبریک ایام ­الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران خدمت مقام معظم رهبری و ملت سرفراز ایران اسلامی، یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) و همه فجرآفرینان و شهیدان همیشه جاوید انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جهاد اسلامی به­ ویژه سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشته و از جامعه بزرگ و فهیم دانشگاهی دعوت می­ نمایم با حضور پرشور خود در مراسم و برنامه ­های جشن پیروزی انقلاب، به­ ویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن، ضمن پاسداشت آرمان­های والای انقلاب و تجدید بیعت با شهیدان و امام راحل، بار دیگر اقتدار و عزت ایران اسلامی را به منصه ظهور درآورند.

جبارعلی ذاکری
                                                                       رییس دانشگاه
                                                                       بهمن ماه 1398

Sapp.ir/iust_iran