برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: تقدیر از 4 عضو هیات علمی فعال در اجرای فرایند کارآموزی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ |

تقدیر از 4 عضو هیات علمی فعال در اجرای فرایند کارآموزی دانشگاه

در آخرین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه، از 4 عضو هیات علمی فعال در اجرای فرایند کارآموزی سال جاری تقدیر به عمل آمد.
در این جلسه با اهدا لوح تقدیر توسط دکتر تورج محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، از دکتر فرشته نعیم پور (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) و دکتر فرناز برزین پور (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع) به دلیل «همکاری و برگزاری جلسات توجیهی کارآموزی»، دکتر مجید شهروی (مدیر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی راه آهن)، به دلیل «برنامه ریزی و سازماندهی و نظارت بر سرزدن اساتید دانشکده به کارآموزان تحت سرپرستی خود» و دکتر سعید عبادالهی به جهت «برگزاری گسترده اولین مسابقه پوستر کارآموزی برتر دانشگاه» تجلیل به عمل آمد.
در متن لوح تقدیر اهدایی آمده است: از آنجایی که برگزاری هرچه مطلوب تر کارآموزی موجب افزایش مهارت تخصصی و تعمیق  دید کاربردی دانشجویان گردیده، همین طور موجب آشنایی آنان با مسائل کاری و تقویت و تحکیم روابط دانشگاه و صنعت و گسترش واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع خواهد بود، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر صمیمانه خود را از تلاش خالصانه سرکار در امر «اجرای فرایند کارآموزی» در تابستان سال  98 اعلام می دارم.
امید است با اتکا به ایزدمنان و استمرار حرکت در مسیر  اعتلای کارآموزی، شاهد دانشجویانی  کارآمد وخلاق و در نتیجه رشد و شکوفایی بیش از پیش میهن اسلامی در زمینه علم و فناوری باشیم.
واحد دانشجویی و دانش آموختگان دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 994 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122