برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری نشست تخصصی محیط زیست دریایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۸ |

برگزاری نشست تخصصی محیط زیست دریایی

نشست تخصصی «محیط زیست دریایی»، هفتم بهمن ماه، در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با حضور مهندس محمدرضا لاهیجان زاده (معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست) و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر نوراله کثیری (مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه)، ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان و حضار به بیان برخی اقدامات دانشگاه در توسعه واحدهای کیش و چابهار با هدف گسترش فعالیت های مبتنی بر محیط زیست دریایی پرداخت. سپس دکتر مطهره سعادت پور (مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با سازمان حفاظت محیط زیست)، برخی از ظرفیت های دانشگاه در ارتباط با محیط زیست دریایی را تبیین نمود. در ادامه، مهندس لاهیجان زاده ضمن بیان چالش ها و مشکلات متعدد زیست محیطی سواحل و دریا به نقش کانونی و نظارتی سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و از دانشگاهیان برای رفع این معضلات درخواست همکاری نمود.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ درخصوص راه حل های مشکلات زیست محیطی و چگونگی گسترش تعاملات دانشگاه با صنایع هدف با حضور مهندس لاهیجان زاده، دکتر کثیری و دکتر مرتضی باقری (سرپرست واحدهای کیش و چابهار دانشگاه) برگزار شد.
  دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با سازمان حفاظت محیط زیست/ دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

دفعات مشاهده: 886 بار   |   دفعات چاپ: 118 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.3 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122