برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: بازدید معاون رییس جمهور از مرکز نوآوری مانا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۸ |

بازدید معاون رییس جمهور از مرکز نوآوری مانا

دکتر معصومه ابتکار (معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده)، 8 بهمن ماه 1398 از مرکز نوآوری مانا در دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کرد.
در این بازدید که به دعوت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در راستای معرفی خروجی های اکوسیستم های استارت آپی و کارآفرینی بانوان در مراکز نوآوری و شتابدهی تحت حمایت این معاونت برگزار شد، ابتدا دکتر ابتکار و مشاوران وی در نشستی که با حضور دکتر حمیدزاده (مشاور بانوان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) و مشاوران وی و دکتر مهدیزاده (مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان) در سالن جلسات مرکز مانا برگزار شد، شرکت کردند.
در این نشست ابتدا دکتر حمیدزاده (مشاور بانوان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) ضمن خوشامدگویی به دکتر ابتکار گفت: در گذشته توسعه زیست بوم استارت آپی کشور، رویکرد خاصی برای بانوان نداشت ولی امروز برنامه جامعی برای آن طراحی شده که یکی از بخش های آن توسعه زیرساخت های مرتبط با خدمات اختصاصی بانوان است که اولین مصداق آن مرکز نوآوری مانا در دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. سپس فری زاده (مدیرعامل مرکز نوآوری مانا) در خصوص فلسفه و فرآیند شکل گیری مرکز نوآوری مانا، خدمات و تیم های مستقر در آن توضیحات مبسوطی ارایه کرد. در این نشست دکتر ابتکار با تاکید بر شکل گیری و توسعه اینگونه مراکز در سایر استانها و ترویج الگوی چنین مراکزی، بر لزوم ایجاد تعادل بین نقش های مختلف خانوادگی و اجتماعی بانوان تصریح کرد.

دکتر ابتکار و هیات همراه سپس از بخش های مختلف اولین مرکز نوآوری ایران که به بانوان بنیان گذار استارت آپ ها، خدمات اختصاصی ارایه می دهد بازدید و از نزدیک با تیم های مستقر در این مرکز و فعالیت آنها آشنا شدند.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پایان بازدید خود از مرکز نوآوری مانا اظهار داشت: کار بسیار ارزشمندی هم از سوی معاونت علمی و فناوری و هم دانشگاه علم و صنعت ایران انجام شده است. توجه به ایجاد تعادل بین کار و خانه از نیازهای بانوان است و مرکز مانا، الگوی موفقی از استارت آپ با اکوسیستم غالب زنانه است که حتما باید الگوسازی شود. وی افزود: در این مرکز با گروه هایی آشنا شدیم که در حوزه فناوری های نوین و انواع خلاقیت ها در حال فعالیت هستند که ارزشمند است. امیدوارم دانشگاههای دیگر نیز از این الگو بهره گیری نموده و حتی بهبود دهند. دکتر ابتکار تاکید کرد: ما در معاونت زنان و خانواده حمایت خود را به هر شکلی که لازم باشد از اینگونه مراکز انجام می دهیم.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 981 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.35 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122