برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری دومین دوره جشنواره کار دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۶ |

برگزاری دومین دوره جشنواره کار دانشگاه علم و صنعت ایران

دومین دوره جشنواره کار ایران اسفندماه سال جاری در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
به گفته دبیر این جشنواره، هدف اصلی از برگزاری این جشنواره ارتباط مستقیم میان کارفرمایان و کارجویان تعریف شده و در آن کارجویان می‌توانند با مدیران منابع انسانی سازمان‌های مختلف به صورت مستقیم ملاقات داشته باشند.
دانشگاه علم و صنعت همواره در بحث کارآفرینی و ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور پیشرو بوده و در همین راستا اولین دوره جشنواره کار ایران با حضور 70 شرکت صنعتی، دانش بنیان و نوپا و همچنین مراکز نوآوری و شتابدهی در آبان ماه 97 در این دانشگاه برگزار گردید. درطی این دوره 750 جایگاه شغلی تعریف شده و بیش از 5000 کارجو از نمایشگاه بازدید نمودند.
مجتبی میرجلیلی در این باره افزود: دومین دوره جشنواره کار ایران نیز در سه بخش کار و کارآفرینی، پژوهش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برگزار خواهد شد. در بخش اول شرکت‌ها با حضور در سطح دانشگاه به معرفی خود و فرصت‌های شغلی خود می‌پردازند و علاوه بر ارتقا برند کارفرمایی، بدون واسطه با کارجویان مصاحبه نموده و رزومه‌های فنی و شخصیتی آنان را دریافت می‌نمایند.
در بخش دوم امکان دریافت پایان‌نامه‌های در حال اجرا و انجام شده دانشگاه متناسب با حوزه فعالیت سازمان‌ها وجود دارد. در این بخش سازمان‌ها می‌توانند چالش‌های صنعتی خود را در قالب پایان نامه یا تفاهم نامه به دانشگاهیان اعم از اساتید و دانشجویان ارائه دهند و راه‌حل‌های مناسب دریافت نمایند.
در بخش سوم نیز کارگاه‌های آموزشی با ارائه مدیران سازمان‌ها برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان برگزار خواهد شد.
کارفرمایان برای حضور در این جشنواره و رزرو غرفه‌های نمایشگاه کار می‌توانند با شماره تلفن‌های 02176871802، 09134507599 تماس گرفته و ثبت‌نام نمایند.
لازم به ذکر است دانشجویان و فارغ‌التحصیلان نیز می‌توانند با مراجعه به سایت دانشکار (daneshkar.net) با ایجاد رزومه و حضور در محل دانشگاه برای شرکت‌ها ارسال رزومه کرده و در جلسات مصاحبه شغلی نیز حضور یابند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 783 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122