برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری گردهمایی دبیران کمیته های بهبود کیفیت گروههای آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۶ |

گردهمایی دبیران کمیته های بهبود کیفیت گروههای آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، در تاریخ 30 دیماه 1398 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این گردهمایی ابتدا دکتر نوری (مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه)، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، نکاتی را در مرور همایش ارزیابی درونی سال گذشته بیان کرد و گزارشی از عملکرد کمیته های بهبود کیفیت ارائه داد. وی گفت: 43 گروه آموزشی از دانشکده های مختلف جلسات فعالی داشتند و ارکان عملکردی گروه خود را به دفتر نظارت ارسال نموده اند.
دکتر نوری در ادامه به اهداف کمیته و مفاهیم ارزیابی، ماموریتهای گروه، ارکان عملکردی و مولفه های آنها پرداخت و پیشنهاد داد یک کارگروه برای بررسی و یکپارچه سازی ارکان عملکردی گروهها تشکیل گردد تا با همکاری و همفکری اعضا و تداوم آن به اهداف کمیته ها نزدیکتر شویم.

این جلسه با پرسش و پاسخ ادامه یافت و اعضای هیات علمی سوالات خود را مطرح و دکتر نوری پاسخ دادند.
اساتید حاضر ضمن طرح پیشنهاداتی برای بهبود رویه اجرای کار، سوالات و ابهامات خود را در رابطه با رویه ها و اهداف مطرح نموده و به تبادل نظر و رفع ابهامات پرداختند.
در پایان، کارگروه بهبود کیفیت گروههای آموزشی با اعلام آمادگی جمعی از اساتید تشکیل گردید.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 692 بار   |   دفعات چاپ: 81 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122