برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱ |
برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه​

با حضور اعضای هیات رییسه و مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی، مراسم تقدیر و تشکر از خدمات دکتر شریعت (معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، 29 دیماه 98 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر صدر (مشاور رییس و مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه)، به حاضران خیر مقدم گفت و بابت تاخیر در برگزاری مراسم تقدیر و تشکر به دلیل گرفتاری های شغلی و موضوعات اجتماعی، عذر خواست.
وی گفت: جای خالی دکتر شریعت در جلسات هیات رییسه بسیار خالیست و نبود ایشان، کاملا حس می شود و ابراز امیدواری کرد که جایگزین وی، همان مسیر را ادامه دهد.
در ادامه نشست، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تقدیر از زحمات قریب به شش ساله دکتر شریعت در سمت معاون فرهنگی و اجتماعی، توضیح داد: از نزدیک به یک سال قبل، دکتر شریعت، فعال کردن پردیس حمل و نقل در دانشگاه را با توجه به جایگاه ویژه دانشگاه در این حوزه، مورد تاکید قرار داده بودند و اعتقاد داشتند حدود شش سال فعالیت ایشان در معاونت فرهنگی و اجتماعی، کفایت می کند لذا با توجه به اخذ مصوبه از هیات امنا برای فعال شدن پردیس حمل و نقل دانشگاه، بنا شد در آینده در این حوزه از حضور ارزشمند دکتر شریعت بهره مند شویم و بعد از بررسی های طولانی، نهایتا دکتر ارجمندی قبول زحمت کردند که حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی را به پیش ببرند.

دکتر ذاکری با اشاره به اهمیت و حجم بالای کار در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی، ابراز امیدواری کرد دکتر ارجمندی با برنامه هایی که اعلام کرده است شروع خوبی را در سال جاری به همت مدیران این معاونت رقم بزند و برای وی و همه دست اندرکاران این حوزه آرزوی توفیق نمود.

سپس دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و توسعه منابع)، دکتر واحدی (معاون آموزشی)، دکتر قائمی (معاون دانشجویی)، دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری) و ساویز (مشاور معاونت فرهنگی و اجتماعی)؛ ضمن تقدیر از خدمات، تعهد، سعه صدر، صبوری و اخلاص دکتر شریعت در انجام مسئولیت، وی را چهره ای فرهنگی و توانمند توصیف کردند که توانست با خوشفکری، حیطه فعالیت فرهنگی در دانشگاه را گسترش دهد.
در ادامه، دکتر شریعت (معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، طی سخنانی از اعضای هیات رییسه تشکر و تاکید کرد: در تمام این سال ها احساس بسیار خوبی در جلسات هیات رییسه داشتم و اعتماد و نگاه مثبت هیات رییسه جای تشکر دارد.
دکتر شریعت در بحث معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز گفت: دغدغه اولیه من از بدو ورود به این معاونت این بود که بدانیم بحث فرهنگی، بحث اصلی است و نه جانبی. دانشجویان و جوانان ما با یک دنیا امید و آرزو به ما مراجعه می کنند و ما به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم دغدغه آنها را بدانیم و چاره اندیشی کنیم. وی با تصریح بر اینکه اهمیت مباحث فرهنگی، همچون هوایی است که تنفس می کنیم، تاکید کرد: دانشجویان، کارکنان و اساتید ما باید حس دوستی و امنیت خاطر را ببینند و امیدوارم نگاه همه جانبه به بحث فرهنگی داشته باشیم.

در خاتمه با اهدای لوح و هدایایی از خدمات دکتر شریعت تقدیر و تشکر گردید.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 956 بار   |   دفعات چاپ: 131 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122