برقراری ارتباط::

خبرنامه شماره6

:: حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان علم و صنعت ایران در منزل دانشجوی درگذشته دانشگاه در سانحه هوایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ |

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و تعدادی از اعضای هیات رییسه، مسئولین و اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران، 23 دیماه 98 با حضور در منزل پدری مرحوم مهندس محمدحسین ساکت (دانشجوی تازه درگذشته دانشگاه در سانحه سقوط هواپیمای پرواز اوکراین) با خانواده این عزیز از دست رفته اظهار همدردی نموده و این ضایعه را از جانب دانشگاهیان علم و صنعت ایران به آنها تسلیت گفتند.

در این دیدار، دکتر ذاکری با توجه به تحصیل مرحوم مهندس ساکت در دانشکده راه آهن و شناختی که از وی داشت، به بیان فضایل روحی و معنوی آن مرحوم پرداخت.
همچنین دکتر رضوانی از اساتید مرحوم ساکت وی را دانشجویی ساعی، پرتلاش و نمونه به ویژه در کمک علمی به دیگر دانشجویان و کاریابی در خصوص دانش آموختگان دانشکده توصیف کرد.

پدر مرحوم ساکت نیز فرزندش را جوانی نمونه در درس و اخلاق خواند و با اشاره به آیات قرآن در خصوص این حادثه دلخراش گفت: تقدیر محمد حسین ساکت و همسرش چنین بود و ما مطیع تقدیر الهی هستیم.
لازم به ذکر است شادروان مهندس محمدحسین ساکت، مقطع کارشناسی و ارشد را در علم و صنعت گذرانده و   دانشجوی مقطع دکتری رشته مهندسی راه آهن، ورودی 1394 دانشگاه علم و صنعت ایران و در آستانه دفاع از پایان نامه اش بود که به همراه همسرش در سانحه هوایی پرواز تهران، اوکراین به همراه جمع دیگری از نخبگان جوان به لقاء الله پیوست.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 542 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 1.64 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030