معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: تسلیت شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ |
شهادت سرلشکر بزرگ "حاج قاسم سلیمانی" را تبریک و تسلیت می گوییم

"مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا"

شربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفت
روی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت

گویی از صحبت ما نیک به تنگ آمده بود
بار بربست و به گردش نرسیدیم و برفت

عمری گفته بود خدایا ما را حیات عزتمند ده و با شهادت به حضور بپذیر ." اللهم احینی سعیدا و امتنی شهیدا " البته که بیش از قول سیره و رفتارش شهیدانه بود . او حیات طیبه ای سراسر مجاهدت در عرصه نبرد سخت و نرم را پشت سر نهاد و اگر شاهد شهادت را در آغوش نمی گرفت جای بسی شک و تردید بود  " طوبی له و حسن مآب " . شهادت بزرگ سردار اسلام و ولایت و سرباز بی همتا و پرآوازه ایرانی حاج قاسم سلیمانی،  به دست نیروهای تروریست و تروریست پرور شیطان بزرگ، امریکای جنایتکار را با همه وجود به امام عصر عج ، ولی امر امت در عصر غیبت حضرت امام خامنه ای ، ملت مومن و غیور ایران اسلامی و تمام جبهه مقاومت و مبارزان راه خدا و انسان های بیدار و آزادی خواه عالم تبریک و تسلیت می گوییم . البته نباید فراموش کرد که شهادت نیک ترین سربازان دین و وطن، رویش و رشد نیروهای اسلام و تنومندی درخت پر ثمر حقیقت ناب مکتب اهل البیت (ع ) را در بر  دارد و انتقام بزرگ از دشمنان این آب و خاک و برچیده شدن سایه شوم و سیاه ابلیسیان از سر امت اسلامی در منطقه دور نخواهد بود .

حاج قاسم شهید!  آرام باش که دانشگاهیان و دانشجویان بیدار و استکبار ستیز دانشگاه علم وصنعت ایران،  این راه  را تا نابودی تمام تروریست های آمریکایی ادامه خواهند داد.

حسین حسین شعار ماست
شهادت افتخار ماست

عبدالمجید ارجمندی
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم وصنعت ایران