برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: معرفی الگوی « تضمین متقابل» دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/1 |

معرفی الگوی « تضمین متقابل» دانشگاه علم و صنعت ایران
در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

نشست معرفی الگوی مترقی و منحصر به فرد «تضمین متقابل» دانشگاه علم و صنعت ایران که در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور مورد رونمایی قرار گرفته بود، از ساعت 10 صبح روز پنج شنبه 28 آذر ماه در سالن آمفی تئاتر ساختمان اداری دو نمایشگاه برگزار گردید.
در این نشست که با حضور آقایان دکتر نوراله کثیری مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر عباس طائب رئیس هیات مدیره صندوق سرمایه گذاری پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران  و دکتر یحیی پالیزدار مدیر عامل شرکت سرمایه گذار هیرمند برگزار شد، برگزار کنندگان هدف از ارائه این الگو را توسعه تجاری سازی و عرضه محصولات حاصل از دستاوردهای فناورانه دانشگاه در راستای نیاز مشتریان و مبتنی بر تضمین خرید آنها عنوان داشتند.
در این الگو دانشگاه و مجموعه شرکت های سرمایه گذار وابسته به دانشگاه علم و صنعت ایران  تمامی هزینه تحقیق و توسعه را به شرط تضمین خرید توسط کارفرما تقبل کرده و فرایند توسعه محصول و یا فناوری را بر عهده می گیرند. بدین صورت که کارفرما دیگر هزینه تحقیق را پرداخت نکرده و تنها مشخصات و استانداردهای مورد نظر محصول یا فناوری مورد نظر را تعیین می کند. بعد از آن شرکت های سرمایه گذار وابسته به دانشگاه پس از دریافت تضامین مورد نظر با بهره گیری از ظرفیت های دانشگاهی برای توسعه دانش فنی مورد نیاز و رسیدن به مرحله تولید نمونه درخواست شده اقدام می نماید. پس از نیل به این مرحله و اخذ تاییدیه مورد نیاز از سازمان متقاضی تفاهم نامه تولید مورد نیاز توسط شرکت های سرمایه گذار وابسته به دانشگاه و شبکه تولیدی آن کلید می خورد.
شایان ذکر است در مدت زمان کوتاهی از ارائه این الگو که برای اولین بار توسط دانشگاه علم و صنعت ایران ابداع شده، موارد متعددی از قرارداد تضمین خرید محصول و فناوری منعقد گردیده است.
در این نشست که با حضور تعدادی از مدیران صنعتی مدعو، اعضای هیات علمی دانشگاه و نیز علاقمندان برگزار شد، آقایان دکتر کثیری، دکتر طائب و دکتر پالیزدار پس از ارائه الگو و نحوه اجرای آن به سوالات حاضرین پاسخ دادند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 835 بار   |   دفعات چاپ: 152 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165