برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: امضای تفاهم نامه میان دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت دفاع ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/30 |

امضای تفاهم نامه میان دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت دفاع

در حاشیه نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور که عصر چهارشنبه 27 آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت ایران و وزرات دفاع به امضا رسید.
تفاهم نامه تولید "انگشتانه کامپوزیتی سه لایه دو رو" به مبلغ ۲0۰ میلیارد ریال بین دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، اولین تفاهم‌نامه‌ای بود که در این نشست با حضور دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، دریادار امیری، معاون وزیر دفاع و رئیس موسسه آموزشی و تحقیقات وزارت دفاع و دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا رسید.
تفاهم‌ نامه "گرنت فناوری حوزه فناوری اطلاعات" میان پارک فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت علوم نیز دومین تفاهم نامه‌ای بود که به امضا رسید.

پیش از امضای این تفاهم نامه، دکتر کثیری مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علم و صنعت ایران طی سخنان کوتاهی به تشریح اقدامات این دانشگاه برای توسعه تعاملات صنعتی پرداخت. وی در این مورد گفت: از سال 1394 و در زمان تنظیم برنامه دوم توسعه دانشگاه، برای گسترش مراودات صنعتی برنامه ریزی شد.
او افزود: در سال 1395 چهارده دفتر ارتباط با صنعت و 6 واحد ستادی برای اقدامات پشتیبان تاسیس شد و در سال 1396 شاهد طراحی و عرضه سبد 20 المانه الگوهای تعاملات صنعتی دانشگاه و تاسیس شرکت سرمایه گذاری هیرمند بودیم. در سال 1397 طراحی و عرضه گالری سرویس های صنعتی دانشگاه شامل 49 سرویس در حوزه های حمل و نقل، عمران، صنعت و معدن، انرژی، آب و محیط زیست رخ داد و در سال 1398 از الگوی تضمین متقابل رونمایی کردیم.

دکتر کثیری ادامه داد: شرکت هیرمند که در سال 1396 تاسیس شد، در الگوی تضمین متقابل نقش اصلی را دارد. این شرکت با صنایع گفتگو کرده و از آنها تضمین خرید می گیرد. سپس بین متقاضی سفارش دهنده و این شرکت قراردادی منعقد می شود. سپس شرکت هیرمند با دانشگاه قرارداد تحقیق و توسعه امضا می کند. ما گفتگوهای خوبی با صنعت خودروسازی هم داشته ایم و امیدواریم از این طریق بتوانیم مبادلات صنعت و دانشگاه را توسعه دهیم.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 921 بار   |   دفعات چاپ: 168 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165