برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: رییس جدید دانشکده مهندسی پیشرفت منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/26 |

رییس جدید دانشکده مهندسی پیشرفت منصوب شد

با حکم دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر علیرضا معینی به عنوان "رییس دانشکده مهندسی پیشرفت" منصوب شد.
رییس دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات دکتر علیرضا علی احمدی (رییس سابق دانشکده مهندسی پیشرفت)، طی حکم مورخ ۹۸/۹/۲۵، دکتر علیرضا معینی را برای مدت دو سال به سمت "رییس دانشکده مهندسی پیشرفت" منصوب کرد.
در حکم ریاست دانشگاه خطاب به دکتر معینی آمده است: «امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی باشیم. شایسته است تمامی مساعی خویش را با همکاری کلیه اعضای دانشکده، برای ترفیع جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه به منظور قرار گرفتن در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان به کار بندید».
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر معینی، از خداوند منان توفیقات روز افزون ایشان را خواستار است.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1055 بار   |   دفعات چاپ: 100 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165