برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری همایش علم و دین؛ بررسی افکار و اندیشه های علامه محمد تقی جعفری در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1398/10/2 |

مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران در راستای اعتلای سطح فرهنگی دانشگاهیان با گرامیداشت مفاخر ایران اسلامی، همایش «علم و دین؛ بررسی افکار و اندیشه های علامه محمد تقی جعفری» را 4 دیماه 1398 در دانشگاه برگزار می کند.
در این همایش که با حضور مسئولان، دانشگاهیان، حوزویان و دیگر علاقه مندان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می¬ شود، دکتر مهدی گلشنی، استاد منوچهر صدوقی سها، دکتر عبدالله نصری، دکتر عبدالرحیم گواهی، دکتر محمدرضا اسدی، دکتر محمدرضا خطیری و... سخنرانی می کنند.
همایش «علم و دین؛ بررسی افکار و اندیشه های علامه محمد تقی جعفری» چهارم دیماه از ساعت 13 تا 17 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار می شود.
برای استفاده عموم علاقه مندان، برنامه زمانبندی همایش به پیوست ارایه شده است.
Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1039 بار   |   دفعات چاپ: 207 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165