برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری نهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات ایران در دیماه 1398 ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/23 |

برگزاری نهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات ایران در سوم و چهارم دیماه 1398

نهمین کنفرانس بین ‌المللی آکوستیک و ارتعاشات ایران (ISAV2019)، روزهای 3 و 4 دیماه 1398 در محل دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
ارائه سخنرانی ‌های کلیدی توسط دانشمندان مطرح داخلی و خارجی، ارائه بیش از 130 مقاله و پوستر، پانلها و نشست ‌های تخصصی صنعتی، برگزاری 18 عنوان کارگاه‌ های تخصصی- که برخی از آنها برای اولین بار در کشور برگزار می شود- نمایشگاه جانبی صنعتی، برگزاری مسابقه دانشجویی ملی با عنوان «طراحی و ساخت توربین بدون پره ارتعاشی»، انتخاب پایان ‌نامه ‌های برتر کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه آکوستیک و ارتعاشات، انتخاب مهندس برتر و محقق برجسته از برنامه ‌های متنوع این کنفرانس خواهد بود.
گفتنی است دکتر داود یونسیان (رئیس انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران)، ریاست نهمین کنفرانس بین‌المللی آکوستیک و ارتعاشات ایران را بر عهده دارد و دکتر حمید احمدیان، دبیر کمیته علمی و دکتر روح الله طالبی دبیر کمیته اجرایی کنفرانس می باشند.
کمیته برگزاری کنفرانس از تمامی علاقه مندان حوزه تخصصی صدا و ارتعاشات، با افتخار دعوت به عمل می آورد تا در این رویداد بین المللی شرکت نمایند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 690 بار   |   دفعات چاپ: 95 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.87 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165