برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: ارائه درس شناخت محیط زیست از نیمسال دوم 99-98 ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/19 |

ارائه درس شناخت محیط زیست از نیمسال دوم 99-98

از نیمسال دوم 99-98، درس «شناخت محیط زیست» برای تمامی رشته های کارشناسی دانشگاه ارایه می شود.
در چارچوب اهداف برنامه راهبردی معاونت آموزشی دانشگاه در زمینه بازنگری و تنوع بخشی به برنامه درسی دوره کارشناسی و در راستای سیاستهای کلان کشور در زمینه محیط زیست و منطبق بر مصوبه اجرایی شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه، درس2 واحدی «شناخت محیط زیست» به عنوان درس اختیاری مقاطع کارشناسی برای تمامی رشته ها از نیمسال دوم 99-98 جهت ارائه به دانشکده ها ابلاغ شد و اقدامات اجرایی آن در دست انجام می باشد.
اهم سرفصل های این درس: انسان و محیط زیست، تنوع زیستی، انواع آلودگی و اثرات مستقیم آن بر جامعه انسانی و حفظ محیط زیست می باشد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1235 بار   |   دفعات چاپ: 180 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165