برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: برگزاری جلسه بنیاد حامیان علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/18 |

برگزاری جلسه بنیاد حامیان علم و صنعت

نخستین جلسه بنیاد حامیان علم و صنعت، با حضور جمعی از اعضای هیات علمی 18 آذرماه 1398 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) برگزار شد، در خصوص راهکارهای جلب همکاری های خیرین برای تامین نیازهای مختلف دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع) با اشاره به منابع محدود مالی دانشگاهها، گفت: مدتی است در دانشگاهها بحث حامیان دانشگاهها مطرح شده و در وزارت علوم نیز ستاد حامیان یا خیرین وزارت تشکیل شده است. در دانشگاه علم و صنعت ایران نیز به صورت مقطعی این بحث مطرح بوده و خوابگاه خاتم با کمک یکی از خیرین ساخته شد ولی این کار به اندازه کافی توسعه نیافت تا حدود دو سال پیش که سعی کردیم بنیاد حامیان علم و صنعت را رسما شکل دهیم و تشکیلاتی مشابه دانشگاه های دیگر بر اساس تجربیات قبل ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: در این بنیاد، یک رکن، حامیان و خیرین هستند و رکن دیگر، عمدتا دانش آموختگانی هستند که به دانشگاه تعلق خاطر دارند و بسیاری از آنها صاحبان سرمایه هستند و رکن دیگر، اعضای هیات علمی و بویژه پیشکسوتان دانشگاه می باشند که باید دانشگاه از همه این مجموعه به نحو شایسته بهره مند شود.

دکتر سیدین ابراز امیدواری کرد جلسه مجمع بنیاد حامیان علم و صنعت به زودی برگزار و با تقسیم کار، فعالیت رسمی آن پیگیری شود.
در ادامه دکتر سلطانیه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اهداف و فعالیت بنیاد حامیان علم و صنعت ارایه کرد. وی توضیح داد: در بهمن ماه 1397 این بنیاد به دنبال برگزاری جلسات با دانشگاههای دیگر نظیر کاشان، تاسیس شد و چون بنیاد حامیان علم و صنعت، مردم نهاد (NGO) است نیازمند تایید هیات امنای دانشگاه بود که مصوبه آن در سال 98 اخذ و به دنبال آن در شهریورماه سال جاری، اولین جلسه هیات موسس برگزار و برای مجمع عمومی، برنامه ریزی شد. اساسنامه ای هم تدوین شده است.

سپس مهندس پورجم (دبیر کل انجمن دانش آموختگان دانشگاه) با بیان تجربیات خود از ساخت چندین دبیرستان در مناطق محروم، بر جلب حمایت و اعتماد دانش آموختگان به ویژه دانش آموختگان خارج از کشور برای تشریک مساعی در  بنیاد حامیان و نیز تعریف پروژه های مشخص، تاکید کرد. پس از آن حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) نیز نکاتی را در خصوص اهمیت کار خیر، تعاون و انفاق در منظر دین مبین اسلام متذکر شد و سپس اعضای هیات علمی حاضر در نشست، به طرح دیدگاهها، پیشنهادات و تجربیات خود درباره چگونگی و زمینه فعالیت های بنیاد حامیان علم و صنعت ایران پرداختند.
گفتنی است اتاقی در طبقه اول ساختمان ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران به بنیاد حامیان علم و صنعت اختصاص یافته است.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1082 بار   |   دفعات چاپ: 185 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.36 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165