درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه روابط بین فردی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/19 |
در راستای اجرای طرح استاد مشاور، در تاریخ ٩٨/٩/١٨ کارگاه روابط بین فردی توسط مرکز مشاوره در دانشکده مکانیک برگزار شد. مدرس کارگاه خانم دکترعظیمی بودند.
هدف این کارگاه توضیح مهارت های لازم به منظور برقراری ارتباط مؤثر بود.
همچنین ایشان در مورد مهارت های توجه، مهارتهای انتقاد کردن، مدیریت هیجان در روابط، جراتمندی و نه گفتن، حل تعارض، مهارت های پیگیری و مهارت های انعکاس صحبت نموده و با ذکرچند مثال به توضیح این موارد و تاثیر آن در روابط بین فردی پرداختند.
در این کارگاه توصیه هایی برای افزایش کیفیت گوش دادن فعال نیز مطرح شد.
خانم دکتر همچنین با ارایه چند پرسش از دانشجویان در ارتباط با چگونگی همدلی کردن به توضیح و چگونگی ابراز همدلی و همدردی پرداختند.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4165