مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت(کارآموزی،امریه)::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه دکترای آقای سید محمدمهدی عباسی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/18 |
چکیده
به‌منظور ارزیابی عملکرد سیستم‌های دینامیکی، معمولاً مدل ریاضی آن در نظر گرفته می‌شود. استفاده از مدل سیستم با این فرض انجام می‌شود که پارامترهای آن قطعی هستند. درحالی‌که مقادیر مربوط به مشخصه‌های سیستم همواره قطعی نمی‌باشد. به دلیل آنکه منطق فازی به‌ عنوان ابزاری مؤثر برای بیان عدم قطعیت شناخته‌شده است، در این رساله عدم قطعیت موجود در سیستم‌ها با استفاده از اعداد فازی در نظر گرفته می‌شود. مسئله ردیابی در تئوری کنترل سیستم‌های دینامیکی همواره از اهمیت خاصی برخوردار بوده است. تابه‌حال نیز مسئله ردیابی در سیستم‌های دینامیکی مدل شده با استفاده از معادلات دیفرانسیل فازی موردمطالعه قرار نگرفته است. لذا در این رساله طراحی کنترل‌کننده فیدبک حالت با پیش جبران ساز انتگرالی فازی برای سیستم‌های دینامیکی فازی انجام شده است. در ابتدا به منظور حل سیستم‌های دینامیکی فازی تعریف جدید برای تبدیل لاپلاس این سیستم‌ها ارائه می‌شود سپس به منظور بررسی عملکرد سیستم فازی، تعاریف جدید برای مشخصه‌های عملکردی سیستم فازی مانند زمان صعود فازی، ماکزیمم بالازدگی فازی ارائه شده است که بر اساس این تعاریف محل مقادیر ویژه فازی مطلوب به دست می آید. سپس برای انتقال مقادیر ویژه سیستم به محل مقادیر ویژه مطلوب نیاز است که ضرایب کنترل‌کننده فیدبک حالت محاسبه شود که برای این منظور نیاز است که دستگاه معادلات خطی فازی حل شود که راهکاری جدید برای حل این سیستم‌ها ارائه شده است. کنترل فیدبک طراحی شده فازی قادر است ورودی مرجع ثابت را ردیابی کند و اثر اغتشاش اعمال شده به سیستم را از بین ببرد. به‌منظور طراحی کنترل‌کننده فیدبک حالت نیاز است کلیه متغیرهای حالت برای فیدبک در دسترس باشد. در بسیاری از کاربردهای واقعی اندازه‌گیری تمامی متغیرهای حالت امکان‌پذیر نیست، برای این منظور در این رساله یک رویتگر فازی برای تخمین حالت‌های سیستم فازی طراحی می‌شود.
دفعات مشاهده: 416 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4165