برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: همزمان با 16 آذر و روز دانشجو، گردهمایی دانشگاهیان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/16 |

همزمان با 16 آذر و روز دانشجو، گردهمایی دانشگاهیان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد​

همزمان با 16 آذر و روز دانشجو، گردهمایی دانشگاهیان در دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، تعدادی از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران در جوار مقبره الشهدای دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجه الاسلام ابراهیمی نژاد، (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) طی سخنانی اظهار داشت: نباید به علت گذشت زمان و برداشت های سطحی و تمایلات حزبی و گروهی علت نامگذاری 16 آذر به عنوان روز دانشجو فراموش شود.
وی با مرور رویدادهای روز 16 آذر سال 1332 و اعتراضات ضدآمریکایی و ضدحکومتی این روز در دانشگاه تهران و سرکوب و کشتار وحشیانه دانشجویان توسط عمال رژیم پهلوی تصریح کرد: این روز باید روز اعلام انزجار علیه استکبار باشد و نباید هرگز به فراموشی سپرده شود. آمریکا هرگز نقشه هایشان بر علیه ایران و کشورهای خاورمیانه را کنار نگذاشته و امروز هم مشغول توطئه است.
حجه الاسلام ابراهیمی نژاد افزود: دانشجویان ما به عنوان افسران جنگ نرم باید هشیار باشند و بدانند در چه شرایطی هستیم و وظیفه ما چیست. نباید اجازه دهیم عده ای خائن و فریب خورده این روز را مصادره کنند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ادامه داد: در آشوب های اخیر بر سر گرانی بنزین، شبکه های سازمان یافته و گروه های اشرار به مدت 48 ساعت آشوب هایی به پا کردند و با توجه به حساس بودن شرایط باید هشیار باشیم. البته در دانشگاه علم و صنعت ایران هم تحرکاتی انجام شد که با رصد و هشیاری حراست دانشگاه و نیروهای امنیتی، افراد آشوب گر به سرعت دستگیر شدند.
در ادامه برادر شهید سید عبدالرضا مجتبایی دانشجوی رشته برق دانشگاه علم و صنعت ایران که در تاریخ 16 آذر سال 1360 توسط گروهک منافقین ترور شد، ضمن سخنانی کوتاه در مورد نقش شهید در تشکیل جهاد سازندگی و جهاد دانشگاهی، فعالیت های جهادی این شهید در کردستان و نحوه ترور ایشان توسط منافقین سخنانی ایراد کرد. سپس دکتر معینی عضو هیات علمی دانشگاه و یکی از دوستان صمیمی این شهید در مورد ویژگی های مثبت اخلاقی وی سخن گفت و افزود: ما راهی جز مقاومت نداریم و هزینه تسلیم از مقاومت بیشتر است.

تقدیر از خانواده شهید مجتبایی و مادر این شهید بزرگوار توسط دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و نیز قرائت بیانیه دانشگاهیان علم و صنعت ایران به مناسبت روز دانشجو پایان بخش این مراسم بود.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1633 بار   |   دفعات چاپ: 218 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.3 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165