برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: نشست مشترک دانشکده مهندسی راه آهن و راه آهن جمهوری اسلامی ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/16 |
نشست مشترک دانشکده مهندسی راه آهن و راه آهن جمهوری اسلامی ایران

دانشکده مهندسی راه آهن با حضور هیات رئیسه دانشکده و تعدادی از اعضای هیات علمی، 12 آذرماه 98، نشستی با دکتر بیرانوند معاون راه آهن و تیم همراه وی از شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار کردند.
در این نشست در خصوص بررسی زمینه های همکاری مشترک از جمله: پیگیری تاسیس پارک علم و فناوری حمل و نقل ریلی پرسرعت؛ ارائه پیشنهادات از طرف دانشکده در خصوص افزایش بهره وری با حمایت راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ پیگیری تاسیس مرکز تست؛ تعیین کمیته ای در راه آهن برای بررسی موضوعات مورد نیاز روز این صنعت و اعلام به دانشکده جهت اعمال در سرفصل های درسی؛ راه اندازی دفتر ارتباط با دانشگاه برای تعریف مسائل مورد نیاز و ... بحث و تبادل نظر شد و ادامه مسائل و پیگیری آنها به جلسات بعدی موکول گردید.

دفعات مشاهده: 1137 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165