درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش برگزاری کارگاه روابط بین فردی ::
 | تاریخ ارسال: 1398/9/16 |
مرکز مشاوره در تاریخ ٩٨/٩/١١ در راستای طرح استاد مشاور، کارگاه روابط بین فردی را توسط خانم دکتر عظیمی در آمفی تئاتر دانشکده راه آهن برگزار نمود.
در ابتدای جلسه توسط جمعی از دانشجویان این دانشکده در ارتباط با ازدواج و به دست آوردن مهارت های لازم در این دوره یک ارائه کوتاه انجام شد.

در ادامه به توضیح چگونگی مهارت های برقراری ارتباط پرداخته شد و همچنین در زمینه مهارت همدلی به عنوان یکی از مهمترین مهارت های ارتباط بین فردی اشاره شد و با ارائه مثال هایی کاربردی و پرسش و پاسخ از دانشجویان به بحث پرداخته شد.
در آخر با توضیح چگونگی بیان کلمات، تمرین شناسایی افکار و عوامل خشم و هیجان با ارائه چند مثال عینی مطالبی در حیطه های مختلف توضیح داده شد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4165