برقراری ارتباط::

خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۳ |

برگزاری کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران

بیست و ششمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران در ششم و هفتم آذر ماه  برگزار گردید.
بیست و ششمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران به میزبانی گروه مهندسی پزشکی دانشکده مهندسی برق در ششم و هفتم آذر ماه  با حضور بیش از 200 نفر از دانشجویان، اساتید و پژوهشگران حوزه مهندسی پزشکی برگزار گردید.
 این کنفرانس بزرگترین و قدیمی ترین مجمع همفکری و هم اندیشی فعالان حوزه مهندسی پزشکی در ایران است که به همت اساتید بسیاری در طی این 26 سال رشید و بالنده شده است. در طول سالهای گذشته دانشگاه های مختلفی میزبان و برگزارکننده این کنفرانس بوده اند و اینک بیست و ششمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران با هدف گسترش مرزهای دانش و تبادل نظر علمی و کاربردی در راستای تقویت ارتباط بین محققین و متخصصین، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران کشور توسط دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید.

خوشبختانه امسال نیز این کنفرانس مورد توجه محققین حوزه مهندسی پزشکی قرار گرفت و در مجموع حدود 140 مقاله دریافت گردید که از این تعداد 91 مقاله به زبان انگلیسی و 48 مقاله به زبان فارسی نوشته شده بودند. برای این مقالات حدود 250 داور در کمیته علمی تخصیص یافت و در انتها پس از جمع بندی داوری ها، تعداد 77 مقاله بصورت ارایه شفاهی و 16 مقاله بصورت ارایه پوستری مورد پذیرش قرار گرفتند. 47 مقاله انگلیسی پذیرش شده به شرط احراز شرایط و درخواست نویسندگان در پایگاه IEEE-Xplore نمایه خواهند شد. همچنین مقالات منتخب در صورت درخواست نویسندگان در مجلات مهندسی پزشکی زیستی ایران،  Computers and Electrical Engineering مربوط به انتشارات الزویر و AUT Journal of Modeling and Simulation دانشگاه امیرکبیر امکان چاپ خواهند داشت.
در این کنفرانس ، سخنرانان کلیدی جناب آقای دکتر بهراد نوعدوست و سرکار خانم دکتر ندا ناطق از دانشگاه یوتای آمریکا در زمینه دستاوردهای تحقیقاتی اخیرشان در حوزه ی مهندسی پزشکی و علوم اعصاب سخنرانی داشتند. مقالات پذیرفته شده در 15 جلسه بصورت شفاهی و در دو جلسه به صورت پوستری در دو روز کنفرانس ارایه گردیدند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 250 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004