برقراری ارتباط::

خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: سخنرانی سه عضو هیات علمی دانشگاه در کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۸ |

سخنرانی سه عضو هیات علمی دانشگاه در کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو

پنجمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو، در تاریخ ۱۹ تا ۲۰ آبان ۱۳۹۸ ، با سخنرانی سه نفر از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در شهر تهران - مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.
همچنین دانشگاه علم و صنعت جهت معرفی دستاوردهای خود در زمینه سیمان، دارای غرفه در نمایشگاه جانبی  این کنفرانس می باشد.
«پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنعت سیمان و افق پیش رو» گام‌ هایی رو به جلو در صنعت سیمان در جهت دستیابی به جهانی بدون کربن یا با میزان کربن کم را بررسی می کند. تولیدکنندگان سیمان که فعالیت ‌هایی از جمله تولید، بسته ‌بندی، توزیع و فروش مواد سیمانی را صورت می ‌دهند، به درستی به عنوان رهبران سیمان های بدون کربن معرفی شده‌ اند. این کنفرانس، با هدف بررسی نیازهای صنعت سیمان و فراهم‌ آوردن بستر لازم جهت همکاری بیشتر بین محققان و پژوهشگران برنامه ریزی شده است. لذا بدینوسیله از تمامی اساتید متخصص در صنعت سیمان و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران دعوت می‌ شود با شرکت در برنامه های متنوع این کنفرانس، در این رویداد مهم علمی مشارکت نموده و آخرین دستاورد‌های علمی، پژوهشی و اجرایی در موضوعات مربوط به صنعت سیمان و افق پیش‌ رو را مشاهده نمایند.
محورهای کنفرانس
انرژی و محیط زیست در صنعت سیمان
اقتصاد محیط زیست و انرژی و توسعه پایدار در صنعت سیمان
ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) در صنعت سیمان
کنترل کیفیت و استانداردها در صنعت سیمان
بهینه سازی و ارتقاء فناوری های تولید در صنعت سیمان
کنترل و بهینه سازی ترکیبات شیمیایی و فازی انواع سیمان
شیمی سیمان و مواد سیمانی پایدار
کنترل و بهینه سازی خواص سیمان
بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت های جایگزین در صنعت سیمان
مدیریت اقتصادی و مهندسی فروش و حمل و نقل در صنعت سیمان
استراتژی و راهبردهای تعمیر و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات در صنعت سیمان
کاربردها و عملکردهای نوین در صنعت سیمان
برنامه پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی صنعت سیمان و افق پیش رو  در لینک ذیل قابل دسترسی می باشد:

شرایط حضور در کنفرانس:
1- حضور در کنفرانس و نمایشگاه جانبی برای کلیه افراد فعال و علاقمند به صنعت سیمان رایگان می باشد.
2-  شرکت در کارگاه های تخصصی کاملا رایگان می باشد
3- حضور پژوهشگرانی که مقالات آنها در کنفرانس مورد پذیرش قرار گرفته است، الزامی می باشد در غیر این صورت گواهی حضور در کنفرانس دریافت نخواهند کرد.
4- حضور در کنفرانس دقیقا طبق برنامه می باشد و تمامی مهمانان باید جهت صدور کارت ورود به کنفرانس و نمایشگاه، راس ساعت مشخص شده در برنامه (ساعت پذیرش) حضور بهم رسانند.
5- برنامه کارگاه های تخصصی متعاقبا اعلام خواهد شد.
زمان ارائه سخنرانی در همایش سیمان و افق های پیشرو توسط آقایان دکتر اله وردی و غیاثی نژاد و میرولد از دانشکده های مهندسی شیمی و ​عمران دانشگاه علم و صنعت ایران بصورت ذیل می باشد:

محل برگزاری کنفرانس: تهران – بزرگراه همت – جنب برج میلاد - مرکز همایش های بین المللی رازی

فایل  برنامه های کنفرانس

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004