برقراری ارتباط::

خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری نشست دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با اعضای هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۴ |
برگزاری نشست دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با اعضای هیات علمی دانشگاه

با حضور ریاست و هیات رییسه دانشگاه، نشست صمیمانه دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با اعضای هیات علمی دانشگاه، 13 آبان 98 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این نشست، که به منظور توسعه مراودات دانشگاه با صنایع، سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور و دریافت نظرات اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) سخنرانی کرد. وی با گرامیداشت سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع) و تبریک عید ولایت حضرت قائم (عج)، به ذکر چند نکته درباره وضعیت ارتباط با صنعت دانشگاه پرداخت.

وی گفت: به نظرم در تعامل با صنایع، باید اتفاق خاصی بیفتد و با پیگیری های معاونت پژوهشی و دفتر همکاری های صنعتی، مقدمات این کار فراهم شده که امیدواریم در نتیجه آن، شاهد تحول در ارتباط با صنعت باشیم.
دکتر ذاکری افزود: شاید عدم موفقیت برخی از ما در تعامل با صنعت به این موضوع بر می گردد که با عینک خودمان به ارتباط با صنعت نگاه کرده ایم در حالی که اگر با دید مسئولی که در صنعت، شرکت خصوصی و یا دستگاه اجرایی به دنبال حل مشکل و راه حل اجرایی است، نگاه می کردیم موفقیت بسیاری در ایجاد ارتباط با صنعت حاصل می شد.
رییس دانشگاه ضعف در کار گروهی را مشکل دیگر در مسیر ارتباط با صنعت برشمرد و گفت: صنعت به دنبال هم افزایی و هم فکری و ارایه طرح هایی است که از ذهن چند نخبه علمی بیرون آمده باشد ولی ما کار گروهی را کمتر انجام می دهیم.

رییس دانشگاه بر لزوم پیگیری پژوهش های تقاضامحور، انجام فعالیت های تیمی در قالب تشکیل هسته های تحقیقاتی و بسترسازی برای حرکت از دانشگاه نسل اول و دوم به سمت دانشگاه نسل سوم تاکید کرد و گفت: تعامل بسیار خوبی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری داریم و اقدامات خوبی در معاونت پژوهشی انجام شده که راه اندازی مراکز نوآوری از جمله آنهاست.
در ادامه نشست، دکتر کثیری (مدیر دفتر همکاری‌ های علمی، صنعتی و فناوری)، با موضوع «مروری بر راهبردها و اقدامات برنامه ریزی شده در دفتر همکاری‌های علمی، صنعتی و فناوری»، به ارایه گزارش از اهم اقدامات و برنامه ها پرداخت.
سخنران بعدی مراسم، دکتر گرشاسبی (مدیر واحد دانشجویی دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری) بود که در خصوص کارآموزی و بازدیدهای صنعتی سخنان و توضیحاتی ایراد کرد.
پس از آن اعضای هیات علمی به تبادل نظر در خصوص راه های رفع مشکلات و موانع ارتباط با صنعت و ارتقای کمی و کیفی آن در دانشگاه پرداختند.

دفعات مشاهده: 296 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991