معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: سومین نشست ستاد ملی اربعین دانشگاهیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |
سومین نشست ستاد ملی اربعین دانشگاهیان با حضور رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین کشور و دانشگاه های ستادی، دانشگاه های استان های خوزستان ،ایلام ،کرمانشاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاهیان عهده دار غنا بخشیدن به این حرکت عظیم اربعین هستند، گفت: خوشبختانه تاکنون جلسات متعددی برای اجرای هرچه بهتر این مأموریت‌ها در ایام اربعین حسینی، برگزار شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامرضا غفاری شامگاه یک شنبه ۱۴ مهرماه در سومین نشست ستاد اربعین دانشگاهیان کشور در سالن اجتماعات دانشگاه، بیان کرد : در حرکت بزرگ اربعین سهم دانشگاهیان نسبت به سایر مراکز آموزش عالی بیشتر و مسئولیت های آن ها نیز سنگین تر است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تمامی اهتمام و تلاش نظام جمهوری اسلامی بر این است تا حماسه اربعین باشکوه تر از سال‌های گذشته برگزار شود، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم پیام های تاثیرگذارتری را برای جهانیان مخابره کنیم.غفاری با تقدیر از فعالیت های دانشگاه شهید چمران اهواز در زمینه برگزاری برنامه های فرهنگی بخصوص با موضوع اربعین اظهار امیدواری کرد این فعالیت های فرهنگی توسعه بیشتری یافته تا بتوان شاهد تاثیرگذاری بهتر آن باشیم.
وی با اشاره به اینکه انتظار می رود سایر دانشگاه ها نیز برنامه‌های خود را در این زمینه تداوم بخشند، عنوان کرد: دانشگاه های سراسری کشور و دانشگاه های ستادی، پیام نور، فرهنگیان، علمی کاربردی و دانشگاه های فنی و حرفه ای جمعیت گسترده ای از دانشجویان را تحت پوشش دارند که در رخدادهای فرهنگی و اجتماعی حضور قابل توجهی دارند.
غفاری، افزود: در طول سال برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برگزار می شود اما موضوع پیاده روی اربعین همواره یکی از رخداد های بزرگ فرهنگی است که نیاز به ساماندهی دانشجویان بیشتر احساس می شود .معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: تمامی دانشگاه های دولتی و حوزه بهداشت و آموزش پزشکی، دانشگاه های ستادی، غیرانتفاعی و آزاد در ایام اربعین حسینی در کنارهم برای برگزاری هرچه پرشورتر پیاده روی اربعین تلاش دارند.
وی اضافه کرد: بی شک مهر و محبت اهل بیت (ع) تمامی دستگاه ها و دانشگاه ها را در کنار یکدیگر قرار داده و ما نیز باید تلاش کنیم از این ظرفیت برای ساماندهی هرچه بهتر دانشجویان استفاده کنیم .
غفاری، گفت: جای خرسندی است که مجموعه دانشگاهی به رغم تمامی مشکلات مالی تلاش های گسترده ای برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های خود در ایام اربعین دارد.

در ادامه این نشست دکتر غلامحسین خواجه رییس دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: شهریورماه سال قبل نشست ستاد اربعین قرارگاه شهید علم الهدی با حضور مسئولان دانشگاه های منطقه ۱۰ کشور برگزار گردید و نحوه تعامل هرچه بیشتر دانشگاه ها در این جلسه مطرح و نتایج خوبی نیزحاصل شد.
وی افزود : دراین جلسه مصوب شد که دانشگاه‌ها امکانات مناسبی را در اختیار دانشجویان برای حضور در پیاده روی بزرگ اربعین قرار دهند تا این مراسم بزرگ با شکوه بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برگزار شود. همچنین مقرر شد دانشگاه های شهرهای مرزی در چذابه و شلمچه در صورت امکان موکب هایی برای خدمت رسانی به دانشجویان راه اندازی کنند.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: در جلسه ستاد اربعین مصوب شد که دانشگاه های سراسری مانند دانشگاه پیام نور، علمی کاربردی، دانشگاه آزاد و فرهنگیان با توجه به این که مرکز آن ها در تهران است، براساس برنامه ریزی ستاد مرکزی خود برای استقرار و خدمت رسانی به دانشجویان در پایانه های مرزی استان اقدام کنند.
خواجه عنوان کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است کاروانی از پسران دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز به کربلا و یک کاروان زیارتی نیز از دختران دانشجو برای حضور در پایانه مرزی چذابه و خدمت رسانی به زائران اعزام شوند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی رئیس کمیته فرهنگی و اموزش کشور در ستاد ملی اربعین دانشگاهیان گفتند: دانشگاهیان در حوزه اربعین پژوهی کارهای اثرگذار و ماندگاری انجام داده اند.
مطالعه ابعاد مختلف اربعین کمک شایانی به شناخت این حرکت بزرگ فرهنگی نموده است.
در ادامه این نشست، محمد هادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نکات ذیل را عنوان کرد:
-از اولویت های محوری ستاد اربعین دانشگاهیان گفتمان سازی در حوزه اربعین،تقویت اقدامات رسانه ای و تقویت و ارتقای برنامه های محتوایی است.
-برگزاری همایش بین المللی و سوگواره در مورد اربعین نشان از اهتمام ستاد دانشگاهیان به گفتمان سازی اربعین دارد.
-مجموعه فعالیت های ستاد ملی اربعین دانشگاهیان تسهیل گری در زمینه پیاده روی اربعین است.
-پیگیری اعطای وام برای دانشجویان و پیگیری موجه نمودن غیبت دانشجویان در زمینه تسهیل گری این حرکت فرهنگی صورت گرفته است.
-برنامه ریزی ها باید به گونه ای هدایت شوند که جنبه مردمی پیاده روی اربعین حفظ شود.

دکتر حسین زاده معاون سیاسی و امنیتی استانداری خوزستان، اشاره داشت:
-توجه ستاد ملی اربعین دانشگاهیان به بعد فرهنگی اربعین شایسته تقدیر است.
-ظرفیت های فعالیت در حوزه اربعین یادآور دوران دفاع مقدس است.
-زیرساخت های مناسبی برای تسهیل در امر پیاده روی اربعین فراهم آمده است.
-فعالیتی که همه دانشگاهیان را هم جهت با انسجامی فراگیر دور هم جمع می کند رشته محبت امام حسین ع در اربعین است.

دفعات مشاهده: 50 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد