درباره استعداد درخشان::

لیست مجلات معتبر ISI

علمی وپژوهشی

منابع دیجیتال

:: به روز رسانی فراخوان بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه سال 1398 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |

فراخوان بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه سال 1398

از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت می‌شود، ضمن مطالعه دقیق آیین نامه، و شیوه نامه نسبت به ثبت نام در بیست و هشتمین فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه سال 1398 اقدام نمایند. متقاضیان با مراجعه به سایت  http://portal.saorg.ir  و ضمن تکمیل فرایند ثبت نام و درج مستندات مورد نظر در بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در جشنواره شرکت نمایند.
مهلت ثبت نام الکترونیکی: 20 مهر الی  ۴ آبان  ۱۳۹8

آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه
شیوه نامه جشنواره دانشجوی نمونه

دفعات مشاهده: 365 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر