برقراری ارتباط::

خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: بازدید وزیر راه و شهرسازی از روند برگزاری آزمون در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۰ |
بازدید وزیر راه و شهرسازی از روند برگزاری آزمون در دانشگاه علم و صنعت ایران

مهندس محمد اسلامی (وزیر راه و شهرسازی)، صبح جمعه ١٩ مهر 1398 با حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران از روند برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسی در این دانشگاه بازدید کرد.
این آزمون در هفت رشته ورود به حرفه مهندسی برگزار می‌شود که شامل عمران در سه صلاحیتِ محاسبات و نظارت و اجرا؛ معماری در سه صلاحیتِ طراحی، نظارت و اجرا؛ شهرسازی، در ترافیک، نقشه برداری؛ تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برقی در دو صلاحیتِ طراحی و نظارت است. در این آزمون، ۴۰ هزار و ۴۴۳ نفر خانم ( ۲۳ درصد از شرکت کنندگان) و ۱۳۵ هزار و ۳۴۴ نفر از آقایان ( ۷۷ درصد از شرکت کنندگان) را تشکیل می دادند.
از نظر شرکت کنندگان به تفکیک رشته شرکت در آزمون نیز، رشته عمران در صلاحیتِ نظارت با ۳۸ هزار و ۸۷۲ نفر بیش‌ترین شرکت کننده را داشت که ۲۲ درصد از شرکت کنندگان را به خود اختصاص داده بود. ترافیک نیز با ۴۰۵ نفر کمترین شرکت کننده را دارا بود. همچنین استان تهران با ۳۴ هزار و ۳۶۱ نفر بیشترین تعداد شرکت کننده را در کل کشور داشت.
گفتنی است در اجرای قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، آزمون ورود به حرفه برای متقاضیان اخذ پروانه اشتغال به کار مهندسی در هفت رشته مهندسی روزهای ۱۸ و ۱۹ مهر در ۹۳ حوزه به طور هماهنگ و همزمان در سراسر کشور برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3977