مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه خانم نازنین زهرا ورعی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۰ |
چکیده
ابزارهای موجود در شبکه‌های بی‌سیم مانند حس‌گرهای موجود در شبکه‌های اینترنت اشیا، دارای تغذیه توان محدود هستند. برای حل این مشکل می‌توان از فناوری انتقال همزمان اطلاعات و توان به‌صورت بی‌سیم (SWIPT) بهره برد. در سیستم‌های SWIPT مشابه سایر سیستم‌های مخابرات بی‌سیم، امنیت لایه فیزیکی شامل مقابله با جمینگ و شنود از اهمیت زیادی برخوردار است. در این پایان‌نامه به مسئله امنیت لایه فیزیکی در سیستم‌های SWIPT انبوه آنتنی برای مقابله با شنود می‌پردازیم. در سیستم مورد بررسی تعدادی گیرنده توان و یک گیرنده اطلاعات وجود دارد که گیرنده‌های توان در فاصله کمتری از ایستگاه پایه نسبت به گیرنده اطلاعات هستند. همچنین گیرنده‌های توان به‌عنوان شنودگران بالقوه درنظرگرفته می‌شوند. ازاین‌رو با افزایش توان ارسالی علاوه بر بهبود نرخ اطلاعات، نرخ محرمانگی کاهش می‌یابد. در این پایان‌نامه با کنترل توان ارسالی تلاش می‌شود که یک مصالحه بین انتقال امن اطلاعات و بازدهی انتقال توان برقرار کنیم. با کمک تحلیل‌های ریاضی و شبیه‌سازی کامپیوتری نشان می‌دهیم که در یک سیستم SWIPT انبوه آنتنی می‌توان علاوه بر بهبود انتقال توان بی‌سیم، به یک نرخ محرمانگی مناسب رسید.
دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3960