اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
تازه های خوابگاهی::
مهمانسرا::
آلبوم تصاویر::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های خودگردان ::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

اخبار دیگر پایگاه
جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

خوابگاه های سایر دانشگاهها

منشور بهداشتی خوابگاه ها

:: اطلاعیه زمان بازگشایی خوابگاه ها در نیمسال اول ۹۹-۹۸ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به اطلاع آن دسته از دانشجویان که نسبت به انتخاب اتاق ( در انتساب مکانیزه یا دریافت معرفی نامه از واحد اسکان مدیریت امورخوابگاهها ) اقدام کرده اند می رساند از آنجایی که شروع کلاسهای نیمسال اول از روز شنبه مورخ ۹۸/۰۶/۳۰ می باشد؛ لذا جهت مساعدت با دانشجویان خوابگاهی تمامی خوابگاه ها از تاریخ ۹۸/۰۶/۲۳   فعال می باشند. لذا خواهشمند است به مواد ذیل توجه فرمائید :

۱-مدت اسکان نیمسال اول ۹۹-۹۸ طبق تقویم آموزشی از تاریخ  ۹۸/۰۶/۳۰  تا مورخ ۹۸/۱۱/۴ می باشد.
۲-طبق ابلاغیه صندوق رفاه دانشجویان، دانشجویانی که ده روز از ترم از خوابگاه استفاده نمایند؛ ملزم به پرداخت تمامی اجاره بهای ترم تحصیلی می باشند .
۳-افرادی که در هر شرایطی در حال حاضر نیاز به استفاده از خوابگاه ندارند و قبلا در انتساب مکانیزه خوابگاه اخذ کرده اند لازم است حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۷/۰۳ نسبت به دریافت برگه تخلیه خوابگاه اقدام نمایند در غیر این صورت اجاره خوابگاه درنظر گرفته خواهد شد .
تذکر : ملاک تخلیه خوابگاه تحویل برگه تخلیه به واحد اسکان می باشد.

با تشکر
                                                                                         مدیریت امور خوابگاه ها
                                                                                                 ۱۳۹۸/۰۶/۰۹

دفعات مشاهده: 894 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر