درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
برقراری ارتباط::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری جلسه هماهنگی دانشجویان ورودی 97 دانشگاه در دوره مشترک با ENSAM ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۳۰ |
برگزاری جلسه هماهنگی دانشجویان ورودی 97 دانشگاه در دوره مشترک با ENSAM فرانسه

دومین جلسه هماهنگی دانشجویان ورودی 97 دانشگاه در دوره‌های مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران با اکول انسام فرانسه، بیست و ششم مردادماه 98 در سالن شورای دانشگاه و با حضور دکتر شاه‌حسینی (معاون بین‌الملل)، دکتر موسوی‌ میرکلایی (مدیر امور آموزش بین‌الملل)، دکتر خاوندی و دکتر شیرین‌بیان و دانشجویان این دوره مشترک برگزار شد.
در این جلسه دانشجویانی از دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی و گیلان که در دوره مشترک با اکول انسام شرکت می‌کنند، نیز حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، اهداف و سابقه دوره در سال‌های گذشته برای دانشجویان بیان شد و پس از آن آخرین وضعیت هر کدام از دانشجویان قبل از اعزام به فرانسه مورد بررسی قرار گرفت. همچنین سه دانش‌آموخته سه رشته مختلف که برای انتقال تجربیاتشان به دانشجویان جدید دعوت شده بودند، در طول جلسه و پس از آن به تبادل تجربیات خود پرداختند.
شایان ذکر است دانشگاه علم و صنعت ایران از سال 1394 تا کنون دوره مشترک با اکول انسام فرانسه را در رشته‌های مهندسی مواد مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع برنامه‌ریزی و مدیریت می‌نماید و علاوه بر برگزاری دوره مشترک، برنامه‌ی تبادل استاد و ارائه دروس مشترک را نیز با آن دانشگاه به اجرا گذاشته است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3991