برقراری ارتباط::

بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: با حکم رییس دانشگاه، مدیران قطب های علمی دانشگاه منصوب شدند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |

با حکم رییس دانشگاه، مدیران قطب های علمی دانشگاه منصوب شدند

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای، مدیران چند قطب علمی دانشگاه را برای مدت دو سال منصوب کرد.
با حکم رییس دانشگاه و برای مدت دو سال، این افراد به عنوان مدیر قطب علمی انتخاب و منصوب شدند:

• دکتر تورج محمدی با حکم مورخ :98/5/13 به سمت «مدیر قطب علمی ساخت غشاها و طراحی، راهبری و نگهداری و فرآیندهای غشایی»

• دکتر محمدرضا جاهد مطلق با حکم مورخ 98/5/5 به سمت «مدیر قطب علمی مدلسازی و کنترل سیستم های پیچیده»

• دکتر احمد اکبری با حکم مورخ 98/5/5 به سمت «مدیر قطب علمی شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی نسل جدید»

• دکتر سید محمد شهرتاش با حکم مورخ 98/5/5به سمت «مدیر قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه های قدرت شبکه هوشمند انرژی»

• دکتر حمید احمدیان با حکم مورخ 98/5/5 به سمت «مدیر قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک»

جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به این عزیزان، برای آنان آرزوی توفیق روزافزون دارد.
Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 604 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3928