اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
تازه های خوابگاهی::
مهمانسرا::
آلبوم تصاویر::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های خودگردان ::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

اخبار دیگر پایگاه
جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

خوابگاه های سایر دانشگاهها

منشور بهداشتی خوابگاه ها

:: قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی در تابستان ۹۸ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۴ |
با توجه به قانون صندوق رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت نقدی اجاره بهای خوابگاه ها به اطلاع دانشجویان خوابگاهی می رساند جهت پرداخت اجاره خوابگاه در نیمسال تابستان ۹۸-۹۷ می توانند به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://bp.swf.ir  مراجعه نمایند.

تذکر:
-    جهت استفاده از پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان از مرورگر Google chrome استفاده نمایید .
-     نسبت به کنترل شماره اتاق خود اقدام نمایید و در صورت هرگونه مغایرت جهت اصلاح به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها مراجعه نمایید.

باتشکر
                                                                                                    مدیریت امور خوابگاهها
                                                                                                          ۱۳۹۸/۰۴/۱۴

دفعات مشاهده: 643 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر