Home Home Information Contact Site Map Library

:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: برگزاری دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |
دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی
خانم صاحبه تمدنی مقدم دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ 26/04/98 از رساله دکتری خود تحت عنوان" سنتز و مشخصه یابی نمونه هایی از نانوکامپوزیت های مغناطیسی پلی یورتانی و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها " با راهنمایی جناب آقای دکتر محمدرضا نعیمی جمال دفاع خواهدکرد.
این جلسه ساعت 8:30 روز چهارشنبه در سالن کنفرانس دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
  چکیده:کامپوزیت های پلیمری از نظر تجاری مواد با اهمیتی هستند که در زمینه های گوناگونی مانند عایق های صوتی و حرارتی و کامپوزیت های با کارایی بالا در تصفیه آب کاربرد دارند. در سال های اخیر تحقیقات در زمینه ی نانوکامپوزیت های پلیمری افزایش چشم گیری داشته است. یکی از انواع پلیمرهای پرمصرف، فوم های پلی یورتانی می باشند. این گروه از مواد گرماسخت به دلیل خواص فیزیکی خاصشان از جمله تخلخل زیاد، استحکام کششی خوب و مقاومت در برابر سایش درصنایع مختلف به عنوان عایق های صوتی و حرارتی مورد استفاده قرار گرفته اند. در این پژوهش، نانوکامپوزیت های فوم پلی یورتان حاوی نانوذرات اکسیدآهن عامل دار شده با اصلاح کننده های مختلف سنتز شد. نانوکامپوزیت های تهیه شده مشخصه یابی شدند و به بررسی جذب صوت این نانوکامپوزیت ها نیز پرداخته شد. بررسی جذب صوت نانوکامپوزیت فوم پلی یورتان نشان دادند که با افزایش درصد نانوذرات مغناطیسی اصلاح شده در ماتریس پلی یورتانی، ضریب جذب امواج صوتی در مقایسه با فوم خالص، افزایش یافت. به عبارت دیگر، اصلاح سطح نانوذرات مغناطیسی اکسیدآهن باعث برهمکنش بهتر این نانوذرات با ماتریس پلیمری می گردد و فرآیند شبکه ای شدن و تخلخل فوم افزایش می یابد و در نتیجه شاهد افزایش جذب امواج صوتی بیشتر می گردد. در ادامه این پژوهش، نانوکامپوزیت فوم پلی یورتانی حاوی نانوذرات اکسیدآهن اصلاح شده، تهیه شد و از این نانوکامپوزیت پلیمری در جهت حذف آرسنیک از محلول آبی استفاده گردید. نتایج آنالیزها نشان دادند با افزایش زمان تماس نانوجاذب با محلول آبی حاوی آرسنیک، درصد جذب افزایش می یابد و بیشینه جذب به میزان 95 درصد بود. همچنین فرآیند جذب از مدل جذب لانگمویر پیروی می کند.

دفعات مشاهده: 50 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش

تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت - دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده شیمی - کدپستی 1674613114
Information: Phone+98 21 77240540-50 / Letter Email Us Selected Contacts | About this site | Privacy policies | © 2007 Iran University of Science & Technology