درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
برقراری ارتباط::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری جلسه داوری طرح‌های مشترک وزارت علوم ایران و آلمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۵ |
برگزاری جلسه داوری طرح‌های مشترک وزارت علوم ایران و آلمان

جلسه داوری طرح‌های مشترک وزارت علوم ایران و آلمان (فراخوان اردیبهشت 1398) با حضور دکتر هادی‌شهریار شاه‌حسینی معاون بین‌الملل، دکتر محمدرضا دلیری مدیر برنامه‌ریزی و همکاری‌های علمی بین‌المللی، دکتر سید محمدرضا موسوی میرکلائی مدیر  آموزش بین‌الملل، نمایندگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری (خانم دکتر کریمیان و خانم رحمتی)، اعضای کمیته علمی طرح‌ها و حضور داوران روز یکشنبه مورخ 2 تیر ماه در مجتمع بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد رضا دلیری در خصوص چگونگی امتیاز دهی و نحوه برگزاری داوری توضیحاتی را دادند و همچنین سرکار خانم دکتر کریمیان کارشناس  وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ارتباط با انتخاب طرح‌ها موضوعاتی را بیان کردند.

لازم به ذکر است که بیش از 100 طرح در زمینه‌های محیط زیست و توسعه پایدار، نانو تکنولوژی، انرژی و بیوتکنولوژی دریافت شده بود که طرح‌های زیادی در این روز داوری و امتیاز بندی شدند.
در ضمن  جلسه کمیته علمی طرح‌ها با حضور دکتر هادی‌شهریار شاه‌حسینی و دکتر محمدرضا دلیری و دکتر سید محمدرضا موسوی میرکلائی  و اعضای  کمیته علمی در تاریخ 19 خرداد ماه 1398 برگزار گردیده بود. در این جلسه بیش از 150 داور از دانشگاه‌های ایران جهت داوری طرح‌های مذکور در دانشگاه علم و صنعت ایران تعیین گردید.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3937