اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
تازه های خوابگاهی::
مهمانسرا::
آلبوم تصاویر::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های خودگردان ::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

اخبار دیگر پایگاه
جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

خوابگاه های سایر دانشگاهها

منشور بهداشتی خوابگاه ها

:: قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |

با توجه به تقویم آموزشی دانشگاه و پایان امتحانات نیم سال دوم ۹۸-۹۷ به استحضار می رساند؛ دانشجویان گرامی نسبت به برنامه ریزی جهت تخلیه خوابگاه ها حداکثر تا تاریخ ۱۶/۰۴/۱۳۹۸ اقدام نمایند. لازم به ذکر است مطابق هماهنگی های به عمل آمده با حفاظت فیزیکی، تردد دانشجویانی که مجاز به اسکان در تابستان نمی باشند بعد از تاریخ مذکور ممنوع می باشد.

مدیریت امور خوابگاه ها
                                                                                                                ۲۵/۰۳/۱۳۹۸

دفعات مشاهده: 749 بار   |   دفعات چاپ: 95 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 66 queries by YEKTAWEB 3977